Partililere yönelik düzenlenen kahvaltı programında konuşan Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin başarı için birlik ve beraberliğin şart olduğunu söyleyerek “Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe daima en kuvveli biz oluruz. Makamlar, mevkiler geçicidir. Çıkarlarımızı ve nefsimizi bir kenara bırakalım, teşkilat adına çalışalım. Hiç kimse teşkilat üstü çalışmalara girmesin.” dedi.


Çerkezköy Bakış -
Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde Aksu Kafe’de düzenlenen kahvaltı programında partililer bir araya geldi.

KAHVALTI DÜZENLENDİ


Pazar günü saat 10.00’da düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Metin Akgün, Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim
Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, 7 Haziran seçimlerine Tekirdağ’dan milletvekili adayı olarak giren Dr.Hakan Sunal, Kapaklı’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, İl Genel Meclisi eski Başkanı Halil Çelik ile çok sayıda partili katıldı.

BEZGİN: SÜREKLİ BİR ARAYA GELECEĞİZ


Programda ilk konuşmayı Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin yaptı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Bezgin “Bizler Ak Parti ailesi olarak sadece seçim döneminde değil her zaman bir araya gelmeyi, beraberliğimizi pekiştirmeyi tercih ediyoruz. Çünkü her zaman inandığımız gibi güç birlikten doğar, başarı beraberlikle ortaya çıkar. İnşallah bundan sonra da her fırsatta bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. Ak Parti’nin bundan sonra daha da başarılı olabilmesi, daha fazla hizmet üretebilmesi için ne gerekiyorsa hepimiz fikir birliği yapacağız. Böylece partimizin başarı çıtasını daha da yükseğe çıkartacağız. Bu teşkilatta bayrağımızı taşımak için gönül veren bütün arkadaşlarımız birlik ve beraberlik ve özveri çerçevesinde görevlerini yerine getiriyorlar.” dedi.

“DERSLERİNİ ALDILAR EVLERİNE DÖNDÜLER”


Hem ülke genelinde hem de Kapaklı’da her iki kişiden birinin Ak Parti’ye oy verdiğini söyleyen Bezgin şöyle devam etti: “Bu güzellikleri yaşayabilmemiz ve halkımıza yaşatabilmemiz için gece gündüz var gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Hepimiz omuzlarımızdaki yükün büyüklüğünün farkındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi ve ülkemizi daha da ileriye götüreceğiz. Yıllardır yıkılamayan iktidarımız kim ne kadar sarsmak isterse istesin yıkılmayacak. 1 Kasım’da meydanlarda bizlere ders vereceklerini iddia edenler derslerini alıp evlerine geri döndüler.”

“KAYBEDEN KAPAKLI OLMUŞTUR”


Ak Parti’nin 14 yıldır iktidarda bulunmasına rağmen Kapaklı’da iktidara gelemediğini kaydeden Bezgin “14 yıldan beri iktidar olan partimiz maalesef Kapaklı’da bu başarıyı sağlayamamıştır ve kaybeden her zaman Kapaklı olmuştur. Ak Parti hizmetlerini hem duyuyoruz hem de görüyoruz. Bu yüzden Kapaklı’nın, Ak Parti iktidar olmadığı müddetçe büyük ve kalabalık köy çizgisinden çıkması mümkün değildir. İnşaat yapmak şehirleşmek değildir. Bu kahvaltı bizlere şimdiden bir başlangıç olsun. İnşallah 2019 seçimlerinde de Kapaklımız Ak Parti’nin iktidarına kavuşacak, yıllardır süren hasret bitecektir. Şimdiden gerekli çalışmalarımıza başlayacak partimizin bayrağını Kapaklı semalarında dalgalandıracağız.” diye konuştu.  

“BİRLİK VE BERABERLİK ŞART”


Salih Bezgin başarı için birlik ve beraberliğin şart olduğunu vurgulayarak sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu başarıya ulaşmanın yolu hepimizin bildiği gibi birlik beraberlikten geçiyor. Birlikten doğan kuvveti kimse yıkamaz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe daima en kuvveli biz oluruz. Makamlar, mevkiler geçicidir. Çıkarlarımızı ve nefsimizi bir kenara bırakalım, teşkilat adına çalışalım. Hiç kimse teşkilat üstü çalışmalara girmesin.



“HİÇ KİMSE TEŞKİLAT ÜSTÜ ÇALIŞMALARA GİRMESİN”


Bu uğurda çalışmak isteyen arkadaşlarımızı yanımızda görmeye ve görev vermeye her zaman hazırız. Şimdiden geleceğin hesaplarını yapmayalım. Hak Teala eğer bizlere hak gördüyse, Allah bizlere yazdıysa kim ne yaparsa yapsın engel olamaz. Allah yazmadıysa da kim ne yaparsa yapsın daha fazlasını elde edemez. Bizler de bu bilinçte siyasetimizi yapalım. Kendimiz için değil milletimiz için çalışalım ve kimseyi zan altında bırakmayalım. Bu davaya baş koyan kadın kolları teşkilatımıza, gençlik kolları teşkilatımıza, mahalle başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, bugün burada toplanmamıza vesile olan sponsorumuz Rafet Öztürk’e ve şimdiye kadar bu bayrağı taşımak için gece gündüz demeden emek veren tüm parti mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

AKGÜN: KAPAKLI’DA TARİH YAZDINIZ


Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’in konuşmasını tamamlaması sonrasında Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün bir konuşma yaptı. Kapaklı’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti anlatarak sözlerine başlayan Akgün, kahvaltı programını organize eden Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı ile katılımcılara teşekkür etti. 1 Kasım seçimlerinde Kapaklı’nın tarih yazdığını söyleyen Akgün “Bizlere ‘kamyon şoförü milletvekili olamaz’ diyorlardı. Sonunda sizlerin desteği ile Ak Parti ilk kez Tekirdağ’dan 3 milletvekili çıkardı. Onlara çok iyi bir ders verdiniz” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”


Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Tekirdağ’ın 3 milletvekili olarak birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını söyleyen Akgün “Tüm sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Sorunlara çözüm için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlere her zaman kapımız ve telefonumuz açık. Bizlerle ne kadar bir araya gelirseniz, bizler bir o kadar mutlu oluyoruz.” diye konuştu. 

“BİRLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ”


2019 yılında hem yerel hem genel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Akgün sözlerini şu şekilde tamamladı: “Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bir yumruk halinde çalışmalar yapmalıyız. Bu şekilde başarıyı sürdüreceğiz”

YEL: MİLLETİMİZLE BİR OLMALIYIZ


Programda son olarak Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel bir konuşma yaptı. Genel politikadaki gelişmeleri yorumlayarak sözlerine başlayan Mustafa Yel de birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ak Partili olarak en büyük sevdalarının Türkiye olduğunu söyleyen Mustafa Yel “Milletimiz 1 Kasım seçimlerinde yüzde 49.5’lik bir destekle bize yeniden görev verdi.Omuzlarımızdaki sorumluluk çok büyük. Seçim öncesinde milletimize gittiğimiz gibi seçim sonrasında da milletimizin, vatandaşımızın yanına gitmeliyiz. Milletimizin dertleriyle dertlenmeliyiz.” dedi.

“İLK KEZ BİR RUS UÇAĞI DÜŞÜRÜLÜYOR”


Dış politikada Rusya ile yaşanan gerginliğe de değinen Mustafa Yel şöyle devam etti: “Biz, angajman kurallarını uyguluyoruz. Kırmızı çizgilerimize karşı vereceğimiz cevap bellidir. Kore Savaşı’ndan sonra ilk kez bir Rus uçağı düşürülüyor. Bu onur bize yeter. Topraklarımızda kimin gözü varsa o gözü oyarız. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz.”

“TÜRKİYE’YE HAYRAN KALDILAR”


İnsani yardım anlamında ülke olarak ayrı bir yerde bulunduklarını anlatan Mustafa Yel “Geçtiğimiz günlerde Avrupa Parlamenterlerinden siyasetçiler ülkemize gelerek yapılacak 3 milyar euroluk yardımın nerelerde kullanılacağını incelediler. Kendileri ülkemize olan hayranlıklarını dile getirdiler. Suriyeli mültecilere yönelik yapmış olduğumuz organizasyona hayran kaldılar” diye konuştu.

“ÇEVRELERİNE BAKSINLAR”


Sözü yerel siyasete getiren Mustafa Yel, 2019 yılında yapılacak seçimlerden zaferle ayrılmak için şimdiden çalışmalara başlanması gerektiğini ifade etti. 2014 yılı yerel seçim sonuçlarına değinerek sözlerini sürdüren Mustafa Yel “İnşallah 2019 yılında bu teşkilat tüm belediyelere Ak Parti bayrağını çekecektir.” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştıran Mustafa Yel “Büyükşehir Belediye Yasası, belediyelere yerinden yönetim imkanı sağlamıştır. Ancak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne baktığımızda bir şey göremiyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne baksınlar. Hizmet nasıl yapılıyor, görsünler.

“HİZMET ÜRETEMİYORLAR”


Ordu’da 2014 yılından 2016 yılına kadar 1300 km köy yolu sıcak asfaltla kaplandı. Tekirdağ’da ise aynı dönemde 50 km köy yolu sıcak asfalt yapılamadı. Zaman zaman merkezi hükümeti eleştirerek ‘para gelmiyor’ şeklinde açıklamalarda bulunuyorlar. Doğru değil, yalan söylüyorlar. Büyükşehir Belediyesi’nin de İlçe Belediyelerin de hem parası hem de yetkisi var. Yeterli helva yapan olsun. Ak Parti’yi Ak Parti yapan belediyecik anlayışlarıdır. İnşallah 2019’da Tekirdağ’da Ak Partili belediyecilik anlayışını göstereceğiz” dedi.

“HÜKÜMET KONAĞI İHALEYE ÇIKACAK”


Mustafa Yel konuşmasının son bölümünde ihale aşamasında bulunan Kapaklı Hükümet Binası’na değindi. Mustafa Yel, Mart ayında ihalenin büyük oranda tamamlanmış olacağını belirterek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yapımı süren yeni Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin tamamlanmasıyla Kapaklı Binası, Hastane olarak açılacak. Acil Servisimiz açılacak. Kapaklı’nın artık bir devlet hastanesi olacak. Kapaklı-Saray Yolu da yaz aylarında tamamlanarak ulaşıma açılacak” Konuşmalar sonrasında kahvaltı programı sona erdi.
Editör: TE Bilisim