AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Sevgi Yürüyüşü yoğun katılım ile gerçekleşti. Yürüyüşe AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanları Sait Yazı, Alaettin Demirbağ ile Reşat Bahar, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Eyüp Kanar, Hakan Sunal ve Ahmet Üzgün, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ile AK Parti Kadın Kolları İlçe eski Başkanı Nuran Yeşil de katılarak 'Tek Yürek' mesajı verildi.


Çerkezköy Bakış -
AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Çerkezköy’de sevgi yürüyüşünde bulundu.
250 TEŞKİLAT MENSUBU KATILDI
Dün saat 11:00’da eski Otogar alanında başlayan programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe,  AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin,  Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanları Sait Yazı, Alaettin Demirbağ ile Reşat Bahar, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Eyüp Kanar, Hakan Sunal ve Ahmet Üzgün, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ve çok sayıda parti mensubu katıldı.



“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”
Sevgi yürüyüşü öncesi eski Pazar yerinde teşkilat mensuplarını selamlayan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe kısa bir açılış konuşması gerçekleştirdi.  Başkan Öğe, AK Parti’yi Tekirdağ’da birinci parti yapacaklarını ifade etti. Öğe daha sonra yürüyüş istikametini tarif ettikten sonra tüm teşkilat mensuplarından daha yoğun çalışma temposu içinde olmasını istedi.



SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİ
Eski Otogar’dan Öztrak caddesine doğru yürüyen AK Parti’nin Tekirdağ Milletvekili Adayları Çerkezköy halkını tek tek selamladı. Öztrak Caddesinden, Atatürk Caddesine geçen Milletvekili Adayları ve İlçe Başkanları ile İl Başkanı Atatürk Caddesi esnafını selamladı. Son olarak Kapalı Pazar yerinde Pazar esnafını gezen Milletvekili Adayları daha sonra Tepe Piknik alanında piknik programına katıldı.
İKRAMDA BULUNDULAR
Yürüyüşünün programının sonunda ise İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen piknikte partililere sucuk ve köfte ikramında bulunuldu.


Editör: TE Bilisim