Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanlığının, yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. İlçe teşkilat başkanlığına Mehmet Aymak, İlçe Seçim İşleri Başkanlığına Hamit Oral, İlçe Sosyal İşler Başkanlığına Bülent Çiftçi, İlçe Ekonomi Başkanlığına Tarkan Mehmetoğlu, İlçe İnsan Hakları Başkanlığına Halil İbrahim Demirel ve İlçe Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığına ise Kemal Özel getirildi.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu ile Belediye Meclis Üyeleri önceki akşam İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

BEZGİN SALDIRIYI KINADI

İlçe Başkanı Salih Bezgin toplantı öncesinde yaptığı açıklamayla İstanbul'da yapılan saldırıyı kınayarak “İstanbul'da yapılan hain ve alçak saldırıyı Ak Parti Kapaklı Teşkilatı olarak lanetliyor ve kınıyoruz. İnsanlıktan yoksun olan zavallılar yaptıklarının hesabını bu dünyada da ahrette de mutlaka vereceklerdir. Ülkemizin yaşadığı bu terör eylemlerinde milletimiz, kimlerin bu milletin yanında olduğunu, kimlerin terörün yandaşlığını yaptığını çok iyi görmektedir. Tarih bunları yazacak. Bu ülkeye kim hainlik yapıyorsa er ya da geç hesap verecektir.” dedi.

“KARDEŞÇE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplumun asırlardır bir arada kardeşçe yaşadığını belirten Bezgin şöyle devam etti: “Bizler yaşadığımız bu topraklarda yıllardır, asırlardır kardeşçe yaşadık ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Kardeşliğimizi bozmak için çalışan şer odakları başarılı olamayacaktır. Bu eylemler bizlerin kardeşliğini perçinleyecek ve onlar kendi kazdıkları kuyuya kendileri gömülecektir.”

“ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Konuşmasında Ankara temasları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Bezgin Milletvekillerinin Ankara'da Tekirdağ'ın kazanımları adına canla başla çalıştıklarını belirterek “Vekillerimiz Tekirdağ geneli için çalışırlarken diğer taraftan Kapaklı ve Ergene için de ayrı bir mesai içerisindeler. Vekillerimizin Tekirdağ ile ilgili ciddi hizmetler alacaklarına inanıyoruz.” diye konuştu.

“HİÇ KİMSE TEŞKİLATIN ÜZERİNDE OLMAYACAK”

Ak Parti’nin ülke genelinde bir revizyona gideceğini kaydeden Bezgin şunları söyledi: “Ankara'da, ülke genelinde partimizin bir revizyona gideceği söylendi. İlerleyen zamanlarda kapsamlı bir toplantı düzenleyerek 2019 yılı yerel seçimleri için start vereceğiz. Ancak hiç kimse teşkilatın üzerinde olamayacak. Hiçbir ferdi davranışa müsaade etmeyeceğiz. 2019 AK Partinin yılı olacak. Bizler 2019 yılında Ak Parti bayrağını Kapaklı'ya dikeceğiz."

YENİ GÖREVLER BELLİ OLDU

Bezgin daha sonra İlçe Yönetim kurulu listesinde değişiklikler yaptıklarını belirtti. Yapılan değişikliğe göre İlçe Teşkilat Başkanlığına Mehmet Aymak, İlçe Seçim İşleri Başkanlığına Hamit Oral, İlçe Sosyal İşler Başkanlığına Bülent Çiftçi, İlçe Ekonomi Başkanlığına Tarkan Mehmetoğlu, İlçe İnsan Hakları Başkanlığına Halil İbrahim Demirel ve İlçe Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığına ise Kemal Özel getirildi.
Editör: TE Bilisim