Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan ile AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök’ün de aralarında bulunduğu 11 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya çıkarma yaptı. Partililer ilk olarak TBMM’deki AK Parti Grup toplantısına katıldılar ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinlediler.

BAKAN KASAPOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

Ardından Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü ile beraber milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, Tekirdağ heyetini toplantı salonunda kabul etti. 

“BUGÜN GÜZEL BİR GÜN”

Tekirdağ heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten bakan Kasapoğlu, “Bugün güzel bir gün, çünkü Tekirdağ’da yaptığım son ziyaretin somut olarak kâğıda döküldüğü bir gün. Akabinde de inşaatları başlıyor. Hayırlı ve bereketli bir imza töreni olmasını temenni ediyorum. Sadece Tekirdağ’ımıza değil aslında bölgeye yaptığımız yatırımlarda müthiş bir güç katacak.” dedi. Bakan Kasapoğlu, “Tekirdağ merkez ve bununla birlikte 11 ilçemize toplam maliyeti 110 milyon liraya yakın bir yatırımı inşallah bugün başlatmış bulunuyoruz. 7 adet yarı olimpik havuz, 8 adet gençlik merkezi, 2 spor salonu, 4 kapalı tenis kortu, 22 adet semt tipi sentetik saha, 22 adet mini basketbol kortlarımız, yine 3 tane büyük amatör maçlara ev sahipliği edecek sentetik sahalarımız ve 1 adet atış poligonu. Tabi ki bunun yanında 4 tane spor tesisimizin de bakım onarımını bunun yanında inşallah gerçekleştireceğiz.” İfadelerine ye verdi.
Çok verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, “Ziyaretimizde Çerkezköy’e yapılması planlanan olan yarı olimpik yüzme havuzu, soyunma odası ve 500 kişilik tribünün olacağı bir sentetik saha, 1000 seyirci kapasiteli spor salonu ve Kızılpınar Mahallesine Gençlik Merkezi’nin protokolünü imzalandı. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kısa süre içinde temellerini de atacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim