Çerkezköy Bakış - 21 Ocak 2018 tarihinde yapılan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçiminde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Mustafa As’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Öğe ve Doğan beraberindeki partililerle birlikte As’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
“DENETİMLERİN ARTMASI LAZIM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren As, üyeler için çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini belirterek, “Güzel ve demokratik bir ortamda, bol katılımlı bir yarış oldu. Esnafımıza yakışan bir seçim oldu. Arkadaşlarımızın teveccühü bizden yana oldu. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra eksiklerimizi daha iyi görerek, eksiklerimizi gidererek yolumuza devam edeceğiz. Meslek grubunda denetimlerin artması lazım. Kurallara uymadan yapılanlar haksız rekabet oluyor. Kontrol ve denetimler olursa bizin için de daha sağlıklı olacak. Bu hafta sıkı bir denetim yapıldı. Ayrıca TÜV ile ilgili de sıkıntılarımız da var. Onunla ilgili de bir çalışma başlatılmış. Kısa zamanda sonuç alırsak iyi olur.” dedi.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ”
As’a hayırlı olsun dileklerini ileten Öğe, “Siz zaten bu konuda tecrübelisiniz. Bizde üstümüze düşen ne varsa yaparız. UKOME Tekirdağ’ın tüm şoför ve esnafımızın sıkıntılarının kaynağı. Gürezgah ve plaka konuları da takip ediliyor. Sorunlar bize iletildiği zaman biz de neticelendirmek için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim