AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki akşam örnek bir iftar programı düzenledi. İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve beraberindeki ana kademe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ihtiyaç sahibi 20 aile ile aynı sofrada oruçlarını açtılar. Program ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Mahalle ve Sosyal Politikalar Başkanlığımızın çalışmaları sonucu tespit edilen gerçek ihtiyacı sahibi vatandaşlarımıza konuk olduk. Kendimizin hazırladığı yemekler ile ailelerimize misafir olduk ve oruçlarımızı açtık.” dedi.

20 AYRI EVE GİRDİLER

Ramazan ayı ile beraber birçok etkinlik yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı son olarak yaptığı programla örnek oldu. İhtiyaç sahibi 20 ev tespit eden İlçe Yönetimi hazırladıkları yemekler ve erzaklarla 20 ayrı eve misafir oldular. Etkinlik ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Sosyal Politikalar Başkanlığımız ile mahalle temsilcilerimizin tespit ettiği ve içlerinde Suriyeli ailelerin de bulunduğu 20 ayrı evde yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla misafir olarak bulunduk. Kendi hazırladığımız yemekler ve erzak paketlerimizle gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olduk.” dedi.



AMACIMIZ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞMAK

Öğe, amaçlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak olduğunu kaydederek, “Lüks mekanlarda zenginin zengine verdiği iftarlardan ziyade bu şekilde iftar sofralarında oturmak bizler için daha mutluluk verici. Ramazan ayı boyunca bu geleneğimizi sürdürdük ve son güne kadar da devam ettireceğiz. Özellikle Suriyeli ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin de mübarek ramazan ayında yüzlerinin gülmesine vesile olduk.” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim