Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız ve partililer, Atatürk Caddesinde kadınlara çiçek hediye etti ve günlerini kutladı.

ÇETİNTAŞ’TAN MESAJ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj da yayımlayan Çetintaş, “Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde hayati role sahip olan, insanlığın ilk öğretmeni kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Gerek aile gerek toplum yapımızın temel direği kadınlarımızın, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarını artırması, ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Bağımsız ve hür yaşama uğrunda, her türlü yokluğa ve olumsuzluğa rağmen Kurtuluş Savaşında sergilediği mücadele ile tarihte onurla yerini alan Türk kadını, ülkesinin gelişmesi ve kalkınması için büyük bir fedakarlık göstermiş, ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın her alanında önemli roller üstlenmiştir.  Toplumların gelişmişlik düzeyi, geleceği şekillendiren kadınlara verilen değer, içinde yaşadıkları toplumun eğitim, ekonomik, sosyal ve kültürel hayatında aldıkları yer ile de ölçülmektedir. Kadınlar, tükenmeyen sevgisi, şefkati, hoşgörüsü, fedakarlığı, üretkenliği ile ailenin ve toplumun temelidir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz, güçlü devletler ile yarışacak eğitimli, bilinçli nesillerin yetişmesinde kadınlarımızın yeri ve rolü çok önem arzetmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dileğiyle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

AKYILDIZ’IN MESAJI

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız ise mesajında, “Toplumumuzda kadına saygı; değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin, tarihimizin, sosyal hayatımızın tabii bir sonucudur. Bizler “Cennet annelerin ayakları altındadır” düsturuna inanan bir medeniyetin mensupları olarak, kadınlarımıza verdiğimiz değeri, onların hayatın bütün alanlarında etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlayarak ve her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmekle gösterebiliriz.

Ülkelerin kalkınması ve gelişmesini hazırlayan, sağlıklı nesillerin yetişmesinde önemli bir yere sahip olan kadınların hak ettiği yere gelebilmesi büyük önem taşımaktadır. Türk tarihinde etkin ve önemli roller üstlenmiş olan kadınlar, Kurtuluş Savaş’ında bu toprakların özgürlüğü ve bağımsızlığı yolunda kahramanlıklarıyla isimlerini tarihe yazdırdılar. Kadınlarımız, tarih boyunca olduğu gibi bugün de dirayetleriyle, çalışkanlıklarıyla, ferasetleriyle, şefkat ve merhametleriyle dünyaya örnek olmuşlar, eğitimden bilime, siyasetten sanata, ekonomik alandan, kamu yönetimine kadar her alanda üstün başarılar elde etmişlerdir.  Bu duygu ve düşüncelerle; yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten yetiştiren ve fedakârlığın timsali olan başta şehit ve gazi annelerimiz ile eşleri olmak üzere, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. “dedi.

Editör: TE Bilisim