Çerkezköy Bakış - Parti aday listelerinin belirlenmesinin ardından 1 Kasım Genel Seçimleri için startı veren AK Parti Tekirdağ Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmalarına hız verdi.
BAKIŞ’I ZİYARET ETTİ
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, AK Parti Tekirdağ Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Galip Öğe ile birlikte Çerkezköy Bakış Gazetesi’ni ziyaret etti.
“ETKİLİ BİR GAZETECİLİK YAPIYORSUNUZ”
Gazetemizden övgüyle bahseden Akçay “Güzide bir yeriniz var. Tekirdağ’da da etkili bir gazetecilik yapıyorsunuz. Bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılar diliyorum” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve beraberindeki heyete teşekkür eden Bakış Gazetesi Sorumlu Yazıişleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan, tecrübeli bir kadro ile her gün dolu dolu bir gazeteyi okuyucularıyla buluşturduklarını vurgulayarak “Tekirdağ’ın, Bakış Gazetesi’ni sahiplenmesi, bizlere büyük bir heyecan ve enerji veriyor.” diye konuştu.
AKÇAY SEÇİM BEYANNAMESİNİ DEĞERLENDİRDİ
SKM çalışmaları kapsamında Çerkezköy’e gelen Ahmet Akçay, ziyarette AK Parti’nin 4 Ekim’de açıkladığı seçim beyannamesini değerlendirdi. AK Parti’nin kaderinin Türkiye’nin kaderi olduğunu ifade eden Akçay “AK Parti kurulduğu günden beri kaderini ülkesiyle, milletiyle bütünleştirme gayretinden başka bir gayret içinde olmamıştır. AK Parti, Türkiye’nin hedeflerinin, beklentilerinin, gelecek hayallerinin, milletimizin büyük ideallerinin temsilcisidir. Milletimiz biliyor ki, AK Parti’nin hedefleri Türkiye’nin hedefleridir” dedi.
1 KASIM SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ
1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çeken Akçay 1 Kasım’da AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelmesi için var güçleri ile çalışacaklarını kaydetti.
“BÜYÜK MEMNUNİYET OLUŞTURDU”
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan beyannamede her kesimi doğrudan ilgilendiren projelerin olduğunu belirten Akçay “Seçim beyannamesi içerisinde istihdam ve ekonomi başlıklı vaatlerin halkta büyük bir memnuniyet oluşturdu. Çiftçi, emekli, yaşlı, kadın, genç, eğitim ve doğum yardımları gibi birçok müjdeler içeren seçim vaatleri sosyal yönden halkımızın refah düzeyini yükseltme açısından çok önemlidir” dedi.
“HUZUR VE İSTİKRAR SAĞLANDI”
AK Parti’nin tek amacının halka hizmet olduğunu kaydeden Akçay “13 yıllık iktidar döneminde AK Parti ülkemizde her alanda önemli projeleri hayata geçirdi. Ülkede istikrarı, güveni ve huzuru sağladı. Milletimizden aldığımız destekle huzur, güven ve istikrar ortamını yeni dönemde de devam ettireceğiz. Halkımızın partimize olan ilgisi bize güç veriyor” dedi.
“TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ SEÇİMLERİNDEN BİRİ OLACAK”
İl Başkanı Akçay şöyle devam etti: “1 Kasım seçimleri, Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olacak. Bu seçimler sadece kapsayacağı dönemle sınırlı bir öneme sahip değil, AK Parti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda da önem taşıyor. Türkiye’nin eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir yol ayrımında olduğunu, 1 Kasım seçimlerinde milletin bu mücadeleyle ilgili nihai kararını vereceğini düşünüyoruz. Türkiye’de ekonomik istikrarın devamı ve toplumun huzuru için AK Parti yaklaşık 80 milyon vatandaşa hizmet etmeye devam edecek.”
“MİLLETİMİZLE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”
AK Parti’nin Türkiye partisi olmaya devam edeceğini kaydeden Akçay “Bu yolda milletimizle birlikte yürüdük, yürümeye de devam edeceğiz. Milletimizin desteği ile bugünlere geldik. Bu desteğin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum" dedi.
AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı boyunca ülkeye çok büyük hizmetler getirdiğini, büyük projeleri hayata geçirdiğini belirten Akçay, “Seçim beyannamesi milletimizin isteklerini, beklentilerini karşılayacak niteliktedir. AK Parti'nin bundan sonra izleyeceği yol haritası çizilmiştir. AK Parti söz verdiğini bugüne kadar yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır. Birileri konuşur, ama AK Parti yapar” ifadesini kullandı.
“SONUÇLARI İYİ OKUMALIYIZ”
7 Haziran seçimleri sonrasını da değerlendiren Akçay “7 Haziran, AK Parti dışındaki diğer partilerin, iktidar gibi hiç niyetlerinin olmadığını göstermiş oldu. İnşallah bu seçimlerde halkımız, AK Parti’yi tek başına iktidara getirerek ülkenin önünü açacaktır. 7 Haziran seçimlerine kadar yaklaşık 13 yıllık süreçte AK Parti’nin oluşturmuş olduğu istikrar ve güven ortamı vesilesiyle 1 Kasım’dan sonra ülkenin önünü açacak projelerle daha somut ilerleriz. 7 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti’nin dışındaki partilerin, göstermiş olduğu tavırları halkımız çok iyi biliyor. Bu yüzden halkımızda, 1 Kasım’da diğer partilerin göstermiş oldukları tavır karşısında onlarda tavrını gösterecektir. Allah’a şükür milletimizin hem basireti hem de feraseti ciddi manada yüksektir. Bu basiret ve ferasetle 1 Kasım seçimlerini bekliyoruz.” dedi.
Editör: TE Bilisim