Çerkezköy Bakış - Kaymakam Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırım Cumhuriyeti, Arnavutluk, Van, Ankara ve Gaziantep’ten gelen öğrenci grupları, ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Öğrencileri Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde karşılayan Akay, tüm öğrenci ve sorumlu öğretmenlerle tek tek tokalaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “Çerkezköy 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’mizin bu yıl 2’ncisini düzenliyoruz. Bu yıl çok daha geniş kapsamlı ve dolu dolu bir program hazırladık. Bu vesile ile yurtdışından ve farklı şehirlerden öğrencilerimizi ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

KUTLAMALAR BUGÜN BAŞLIYOR

Çerkezköy 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği programı hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “İki gün sürecek olan şenliğimiz, cumartesi günü 12.00-18.30 saatleri arasında Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimizde çeşitli etkinlikle eşliğinde kutlanmaya başlanacak. 23 Nisan Pazar günü saat 13.00’da kortej yürüyüşümüz ile ilçe merkezimizde kutlamalarımız devam edecek. Vatan Size Minnettardır Anıtı’ndan başlayacak olan kortej yürüyüşümüz, etkinliklerin gerçekleştirileceği Kapalı Pazar Yeri yanındaki alanda sona erecek. Bu vesile ile tüm Çerkezköylü hemşerilerimizi 23 Nisan Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kutlamalarına ve kortej yürüyüşümüze davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu.   
 

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Ziyarette Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırım Cumhuriyeti, Arnavutluk, Van, Ankara ve Gaziantep’ten gelen öğrenci grupları Belediye Başkanı Vahap Akay’a çeşitli yöresel hediyeler takdim etti. Öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Akay, hediyeler için de tüm öğrenci gruplarına teşekkür etti. Ziyaret sonunda Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Editör: TE Bilisim