Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesinden yapılan açıklamada, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Cumhuriyet mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği belirtildi. Çerkezköy halkının teveccühü, Allah’ın izni ile Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini ve 5 yıldır bu görevi yapma gayreti içerisinde olduğunu belirten Akay, “Belediye kapısından içeri girerken parti rozetimi çıkardım ve herkesin Belediye Başkanı olacağımı söyledim. Görev sürecim boyunca herkese eşit ve ortak hizmet etme anlayışıyla çalışmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kentimiz 81 ilden göç alıyor. Vatandaşlarımızı Çerkezköylülük bilinci ile ortak hemşericilik anlayışında buluşturmaya gayret ettik. 5 yıl boyunca ayrıştırmadan, herkesi kucaklayarak hizmet etmeye çalıştık. Sen demedik, senden demedik, ben demedik, benden demedik hizmet ettik. 5 yıl boyunca bir memleket sevdası, bir Çerkezköy sevdası ile hizmet etme gayretinde olduk” dedi.
31 Mart günü yerel seçimlerin yapılacağını kaydeden Akay, “O gün herkes sandığa giderek oyunu kullanacak. 31 Mart Pazar günü perde açılacak, oy pusulası ve mührü alarak oy kullanma kabinine gireceksiniz ve perde kapanacak. Sizden ricam o an elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Size kim daha iyi hizmet etti, önümüzdeki 5 yıl kim daha iyi hizmet eder bunu düşünün ve oyunuzu öyle kullanın” ifadelerini kullandı.

KÜLTÜR MERKEZİ VE KENT PARK AÇILIYOR

Çerkezköy’ü Büyükşehir Belediyesi’nin 27 milyon TL’lik yatırım ile Kültür Merkezi yapımına başladığını ve çok yakında hizmete açılacağını belirten Akay, “Yüzme Havuzumuzun temeli atıldı. Kent Park’ta ikinci etapta bitme aşamasına geldi ve buranın da en kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Kent Park’ı Fatih Camii’ne bağlayan Pınarca Deresi’nin etrafının yaşam alanı haline getirdik. 10 yıldır atıl durumda bulunan İstasyon Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nu yeniden düzenleyip, 29 Ekim Spor Kompleksi haline getirdik ve çocuklarımız ile gençlerimizin kullanımına açtık.”dedi.

TRAKYA’NIN EN BÜYÜK ÇOCUK OYUN PARKI

Akay, “Çerkezköy genelinde tam 118 noktada park ve yeşil alan çalışması gerçekleştirerek, Çerkezköy halkının park ve yeşil alanlarını kendilerine modern bir şekilde iade ettik. Vatandaşlarımızın girmekten imtina ettiği, karanlık alanları düzenleyip, modern hale getirerek, onların kullanımına sunduk. Kartaltepe Piknik Alanı’nı yeniden düzenleyerek Çerkezköy halkının kullanımına açtık. Yetmedi bir de içerisine Trakya’nın en büyük çocuk oyun parkını yaptık ve adını da 23 Nisan Parkı koyduk. Binlerce çocuğumuz aileleri ile birlikte burada güzel vakit geçiriyor” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim