Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Özel Gülerçin Koleji Koleji’nde düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğinde minik öğrencilerin karşısına çıktı.  Öğrenciler Akay’ı çeşitli konularda sordukları sorularla terletirken en çok alkış toplayan ise, “Başkanım Kızılpınar’ın yolları ne zaman düzelecek?” sorusu oldu. Başkan Akay soruyu soran öğrenciyi alkışlayarak, “Çok güzel soru sordun tebrik ediyorum. Yaklaşık 6 ay oldu göreve geleli. Kızılpınar yollarının şuan yüzde 40’lık bir bölümü yapıldı. Kalan kısmını ise ilk fırsatta tamamlayacağız.” dedi. Başkan Vahap Akay’a soru-cevap kısmının son bölümünde tuttuğu futbol takımı ile sevdiği futbolcu soruldu. Başkan Akay, tuttuğu futbol takımına Fenerbahçe yanıtı verirken “En sevdiğiniz Futbolcu kimdir” sorusuna ise “Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu Alex De Souza’dır” yanıtını verdi.

Çerkezköy Bakış - Özel Gülerçin Koleji Kariyer Günleri isimli etkinliklerinde ilk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı konuk etti.
CUMHURİYETİ KUTLADI
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuşmasında ilk olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tekrar kutlayarak, ilk ve ortaokulu nerede okuduğunu ardından Lise ve Üniversite hayatını kısaca minik öğrencilere anlattı.
SORULARLA AKAY’I HEM GÜLDÜRÜP HEMDE TERLETTİLER
Söz sırası minik öğrencilere geçince Gülerçin Koleji öğrencileri sorularıyla Başkan Akay’ı hem güldürdü hem düşündürdü. Öğrenciler Akay’a çeşitli sorular sorarken en dikkat çekici ve alkış toplayan soru ise, “Başkanım Kızılpınar’ın yolları ne zaman düzelecek ?” oldu. Başkan Akay soruyu soran öğrenciyi alkışlayarak, “Çok güzel soru sordun tebrik ediyorum. Yaklaşık 6 ay oldu göreve geleli şuan yüzde 40’lık bir bölümü yapıldı diğer kalan kısmını ise ilk fırsatta tamamlayacağız.” dedi.



PROJELERİNİ SORDULAR
Öğrenciler Başkan Vahap Akay’ı sorularıyla terletirken minik öğrenciler Başkan Akay’a projelerinden, seçimde aldığı oy sayısına kadar çeşitli konularda sorular yönelttiler.
“TUTTUĞUM TAKIM FENERBAHÇE, SEVDİĞİM FUTBOLCU ALEX DE SOUZA”
Başkan Vahap Akay’a soru cevap kısmının son bölümünde tuttuğu takım soruldu, Başkanın cevabı ise Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe’yi tutan öğrenciler Akay’ı dakikalarca alkışladı. Bir başka öğrenci de Akay’a da, “En sevdiğiniz Futbolcu kimdir” sorusuna ise Akay, “Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu Alex De Souza’dır” cevabını verdi.



TEŞEKKÜR ETTİ
Gülerçin Koleji Süleyman Sezgin Akay’a teşekkür ederek, “Bu kadar işin arasında öğrencilerimizi memnun ettiği için öğrencilerim adına teşekkür ederim. Biliyorum işi çok yoğun, buraya gelmek için kendini zorladı. Kendisini bir kez daha okulumuza davet ediyoruz.” Dedi
ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Başkan Akay da Okul Müdürü Süleyman Sezgin’e teşekkür ederek, “İnşallah tekrardan yine geleceğiz. Minik öğrencilerimize soruları için ve bu güzel çiçekler için bende hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim