Çerkezköy Bakış - Fevzi Paşa Mahallesindeki bir kahvede düzenlenen toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Biz Çerkezköy’ün yeni 5 yılında Çerkezköy’ün çocuklarının, gençlerinin, annelerinin alanlarının nasıl kaybolduğunu, bu alanları yeniden nasıl kazandıklarını, Çerkezköy’ün yeni 5 yılında çocuklarını 65 kişilik sınıflarda okutanları, bunu görmeyenleri, görmezden gelenlerini, Çerkezköy’ün son 6 yılında vazife yapıp da kendi çıkarları ve menfaatleri dışında adım atmayanları anlatacağız. Kendi ticari ve ekonomik ikmalleri için bu memlekete termik santrali yaptırmaya çalışları tarif edeceğiz. Çerkezköy kazanacak sloganları ile yola çıkanların, kendi kazançlarından başka hiçbir şeyi düşünmeyenler olduklarını kapı kapı tarif edeceğiz. Ben Çerkezköy’ün yeni geleceğinde Çerkezköy’de buluştuğum genç kardeşlerimi, çocuklarımızın geleceği adına yeni hedef ve projelerle bu geçmiş 5 yılda yaptıklarımızın yeni 5 yılda yapacaklarımızı teminatı olduğunu anlatacağım. Ve 31 Mart 2019 günü perdenin arkasında geçtiğimizde oy kullanacak vatandaşlarımın ellerini vicdanlarına koyarak oy kullanmalarını istiyorum. Ben 5 yılda gecemi gündüzüme kattım. Bu Çerkezköy’ün gençlerini, annelerini ve çocuklarını nasıl mutlu edebilirim diye düşündüm. Bu yeni mücadele Çerkezköyümüze, memleketimize ve ülkemize hayırlı olur.” dedi.

SU BİRİKİNTİSİNİ BASKIN DİYE GÖSTERDİLER

Konuşmasına şöyle devam eden Akay, “Biz herkesin başkanı olarak yola çıktığımız bu süreçte, her türlü siyasi bakış ve anlayışa hizmet ederek güzel hizmetler yapmayı başardık. Allah, bu topraklara 5 yıl boyunca hizmet etme gururunu bizlere yaşattı. 5 yıldır bu toprakların altına ve üstüne elimizden gelen tüm yatırımları yaptık. Bu günlere kadar geldik. Bizler bu memleketin çocukları, anneleri ve gençleri mutlu bir Çerkezköy’e sahip olsunlar diye elimden gelen tüm cabayı sarf ettik. Çok fazla geriye sarmaya gerek yok. Çerkezköy’de bir parkta oluşan su birikintisini su baskını diye siyaseten göstermeye çalıştılar. Yüzlerce ev ve iş yerinin sular altında kaldığı bir Çerkezköy teslim ettiler şimdi ise parkta biriken suyu su baskını diye yedirmeye çalıştılar. Çerkezköy neler yaşadığını biliyor. Çerkezköy’de bulunan Çorlu deresinin Çerkezköy halkına neler yaşattığını herkes biliyor. Kanalizasyonunun derelere aktığı Çerkezköy’de alt yapı çalışmaları ile yaşanabilir bir hale getirdiğimiz bir dönem oldu.” diye konuştu.

EV EV ÇERKEZKÖY DE YAŞANANLARI ANLATIYORUZ

Seçime 90 gün kala kapı kapı gezdiklerini anlatan Başkan Akay, “Son 90 gecedir ev ev Çerkezköy’de yaşananları anlatıyoruz. Çerkezköy’ün yeni projelerini anlatıyoruz. Vatandaşla birbirlerine olan bağını koparttıkları bir dönemden sonra, vatandaşla birlikte olan, vatandaşını sarıp sarmalayan bir belediyecilik dönemine geçtik. Ben 5 yıldır Çerkezköy’de belediye başkanlığı görevi yapıyorum. Beni herhangi bir sokakta ve herhangi bir esnafta baş başa çay içerken görebilirsiniz. Vatandaş kimin kibri var kimin kibri yok çok iyi biliyor.  Hiçbir zaman hiçbir ayrım yapmadan ülkemin 7 bölgesinden ve 81 ilinden buluştuğum kardeşlerimle birlikte kimin neler yaptığını bilen ve gören bir belediye başkanıyım.” dedi.

Editör: TE Bilisim