Çerkezköy Bakış - Belediye Başkanı Vahap Akay, Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Rehber Öğretmeni Özlem Özer ile okul öğrencileri Şeyma Bilgin, Feyzanur Koç, Aleyna Öztürkel ve Zehra Kaytaran’ı makamında ağırladı. Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri için “Meslek Tanıtım Programı” hazırladıklarını belirten Rehber Öğretmeni Özlem Özer, “Öğrencilerimiz ile birlikte çeşitli meslek dallarıyla alakalı röportajlar yapıyoruz. Bu vesile ile öğrencilerimiz sizinle Belediye Başkanlığıyla alakalı röportaj yapmak istediler” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “Belediye Başkanlığı görevinin en önemli gereklerinden biri halkla iç içe olmaktır. Her zaman çocuklarımızı, vatandaşlarımızı nasıl daha mutlu yaşatabiliriz diye düşünüyoruz. Bunu yaparken de halkımızla sürekli iletişim halinde oluyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızla aramızda güçlü bir bağ oluştu” dedi.
Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencilerinin Belediye Başkanlığı mesleğine ilişkin sorularını samimiyetle cevaplayan Akay, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim