İstanbul'da yapılan Bilim Kahramanları Derneği ve Fırst Lego Kulübü'nün düzenlediği uluslararası yarışmada Minik Eller Kategorisi'nde 'Yükselen Yıldızlar Kupası'nı kazanan Fevzipaşa İlkokulu Robotik Kulübü öğrencileri, Okul Müdürü Hakan Asma ve Sınıf Öğretmeni Gülşen Çolak ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ellerinden geldiği ölçüde okulların ve öğrencilerin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Akay, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fevzipaşa İlkokulu Robotik Kulübü öğrencileri ile Okul Müdürü Hakan Asma ve Sınıf Öğretmeni Gülşen Çolak’ı ağırladı.

“DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Ziyarette konuşan Başkan Akay, İstanbul'da yapılan Bilim Kahramanları Derneği ve Fırst Lego Kulübü'nün düzenlediği uluslararası yarışmada Minik Eller Kategorisi'nde 'Yükselen Yıldızlar Kupası'nı kazanan Fevzipaşa İlkokulu Robotik Kulübü öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ellerinden geldiği ölçüde okulların ve öğrencilerin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Akay, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

BELEDİYENİN KATKILARI ÇOK BÜYÜK


Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma da İstanbul'da düzenlenen turnuvaya 41 okulun katıldığını, bu okulların çoğunun kolej veya özel okul olduğunu belirtti. Robotik Kulübü öğrencilerinin hazırladığı projenin jürinin büyük bir beğenisini kazanarak Yükselen Yıldızlar Kupası'nı kazandığını anımsatan Asma “Okulumuzun Z Kütüphanesi ve Robotik Kulübü'nün kurulmasında Çerkezköy Belediyesi'nin katkıları ve emekleri çok büyük. Ne zaman maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız olsa sizleri yanımızda görmek çok güzel bir duygu” dedi.

PROJEYİ SERGİLEDİLER


Çerkezköy Belediyesi Çevre Mühendisi M. Furkan Tülün’ün de kendilerini ve öğrencileri ziyaret ederek fikir ve proje aşamasında katkıda bulunduğunu belirten Okul Müdürü Hakan Asma, Çevre Mühendisi Furkan Tülün’e de teşekkür etti. Konuşmaların ardından Fevzipaşa İlkokulu Robotik Kulübü  öğrencileri turnuvaya katıldığı projeyi sergiledi.
Editör: TE Bilisim