Çerkezköy Bakış - Ankara’da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret etti.
Akay, beraberindeki CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ve Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile birlikte genel merkez binasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretle ilgili fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Akay, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm Tekirdağ’a selamları var.” notu düştü.

“KENDİSİNE BİR KEZ DAHA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Akay ayrıca, danışmanlığın da yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkem Uruk’u da ziyaret etti. Akay, “Sevgili kardeşim Mustafa Ülkem Uruk, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığına seçildi. Genel Merkezimizde ziyaret ettim. Bir kez daha mutlu oldum. Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne Gençlik Kollarımızı birlikteliği için tebrik ediyorum. Sevgili Kardeşim Mustafa Ülkem Uruk partimiz, bölgemiz ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Kendisine bir kez daha başarılar diliyorum.

Editör: TE Bilisim