Çerkezköy Bakış - Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Bağlık Mahalle Evi’nde 9 branşta açılan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Kurslarını ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “9 branşta açtığımız Kültür ve Sanat Kurslarımız 14 Ekim Pazartesi günü başladı. Yeni kurs döneminin kursiyerlerimize, eğitmenlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.


9 BRANŞTA KURS AÇILDI
Bu yıl Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Makine Dikişi, Gitar, İşaret Dili,  Ahşam Boyama, Türk Sanat Müziği, Bilgisayar ve Rölyef olmak üzere 9 branşta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında Kültür Sanat Kursu açıldığını belirten Belediye Başkan Akay, “Belediyemizin açtığı kursların eğitimleri yıl boyunca Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Bağlık Mahalle Evi’nde verilecek. 9 branşta açtığımız kurslarımıza toplamda 461 kursiyer katıldı” ifadelerini kullandı.  


BAŞARILI KURSİYERLERE MEB ONAYLI BELGE VERİLECEK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Merkezi (TEMEK) işbirliği ile düzenlediğimiz Kültür ve Sanat Kurslarında başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı, TEMEK ve Çerkezköy Belediyesi onaylı Kurs Bitime Belgesi verileceğini kaydeden Akay, “Tüm kurslarımız alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu vesile ile şimdiden Kültür ve Sanat Kurslarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.


 

Editör: TE Bilisim