Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada Liva Nur Cesur, annesi Betül Cesur ve anneannesi Serpil Potur ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili Liva Nur’un annesi Betül Cesur’un açıklamasına da yer verildi. Liva Nur’un, Akay’a çok büyük bir sevgi beslediğini ifade eden anne Betül Cesur, “Özellikle Çerkezköy’e kazandırdığınız birbirinden güzel parklar için kızımız sizi görmek ve size teşekkür etmek istedi” dedi.

YAZDIĞI MEKTUBU OKUDU

8 yaşındaki Liva Nur Cesur, ziyarette Akay için yazdığı mektubu okudu. Küçük Liva Nur mektupta, “Sevgili Belediye Başkanım. Bize yaptığınız her şeyden dolayı size çok teşekkür ederim. Çok değişik güzel parklar yapıp bütün çocukları mutlu ettiniz. Sizin için sınıfta Vahap Başkanımıza oy verin kazansın diye arkadaşlarıma rica ediyorum. Çerkezköy’ü daha çok geliştireceğinize inanıp, en içten dileklerimle sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BU GÜZELLİKLER ENERJİMİZİ ARTTIRIYOR

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Akay, “Böyle güzelliklerle karşılaştıkça enerjimiz artıyor. Kentimiz için daha fazla çalışma gayreti geliyor. Dolayısıyla küçük kızımız Liva Nur’un ziyareti ve bizim için yazmış olduğu bu güzel mektup, bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisine ve ailesine bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Daha güzel daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.  

Editör: TE Bilisim