Çerkezköy Bakış - Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün bayramın ikinci günü Kapaklı’daki bayramlaşma programlarına katıldı. Program öncesi İlçe Tekşikatında açıklamalarda bulunan Akgün “Yerel idareciler makamlarını nasıl güzelleştiriyorlarsa görev yaptıkları ilçeleri de aynı şekilde güzelleştirmeliler. Kapaklı’ya her geldiğimde bakıyorum. Bu kadar mı yerel idare bilinmez? Kapaklı bunları hak etmiyor. İnşallah bizlerin hizmetleriyle Kapaklı bizden memnun kalacaktır” diye konuştu.

İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Milletvekili Akgün’ün ilk durağı Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı oldu. Akgün’ü Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Ak Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Ak Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan ile partililer karşıladı.

AKGÜN: VATANDAŞIMIZ YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek “Vekilimizle birlikte Kapaklı’da çeşitli kurumlar ile şehit ailelerine ziyaretlerde bulunacağız.” dedi. Metin Akgün, Kurban Bayramı nedeniyle oldukça yoğun olduklarını söyledi. Ziyaretlerinde kendilerine yoğun ilgi gösterdiklerini söyleyen Akgün “Vatandaşımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ülkenin zor günler geçirdiğini belirten Akgün “İnşallah kısa bir süre sonra terörden kurtulmuş olacağız. Bizler de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Akgün, 15 Temmuz sürecinde sık sık Kapaklı’ya geldiklerini anlatarak “Kapaklıları vatanının, milletin yanından gördük. Katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.



“GİRİŞİMLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Metin Akgün ziyaretinde kendisine yöneltilen sorulara da yanıt verdi. Kapaklı’nın en iyi yatırımları alma adına üzerlerine düşeni her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını söyleyen Akgün “Bu anlamda bizlere sunulan dosyaların peşini bırakmıyoruz. Kapaklı hangi bakanlıktan ne hizmet alacaksa ilgili bakanlığın kapısını aşındırıyoruz. Milletim adına istemeye devam edeceğim. Hastane ve Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili çalışmalar sürüyor.” dedi.

“YEREL İDARE ÜZERİNE DÜŞENİ YERİNE GETİRMELİ”

Kapaklı’ya katkı sunma adına yerel idarenin de üzerine düşeni yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Akgün “Yeni ilçelerde benzer sorunlarla karşılaşıyoruz. Bugün Ergene’de de sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak yerel idareciler makamlarını nasıl güzelleştiriyorlarsa görev yaptıkları ilçeleri de aynı şekilde güzelleştirmeliler. Kapaklı’ya her geldiğimde bakıyorum. Bu kadar mı yerel idare bilinmez? Kapaklı bunları hak etmiyor. İnşallah bizlerin hizmetleriyle Kapaklı bizden memnun kalacaktır” diye konuştu.

ŞEHİT AİLELERİNİ DE ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, İlçe Teşkilatı’nın ardından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Milletvekili Akgün ile beraberindeki heyeti Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel ile emniyet mensupları karşıladı. Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan bayramlaşmanın ardından Ak Partili heyet Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, buradaki güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Program Karaağaç’taki şehit ailelerine düzenlenen ziyaretin ardından tamamlandı.
Editör: TE Bilisim