Çerkezköy Bakış -  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Necati Aksu, Çerkezköy Bakış Gazetesi’ni ziyaret etti. Aksu, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Akif Aldoğan ile görüştü.

“ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI”

Odaya yeni bir soluk getireceklerini ifade eden Aksu, “Bilindiği üzere geçen dönem Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayıydım. Biz genç adayların almış olduğu total oy aslında değişimin mutlak göstergesi. Bizler o günden bugüne kimseyi kırmadık. Yılmadan, yorulmadan esnaflarımızla iletişim içinde olduk. Onlarca sektörü bünyesinde barındıran odamıza yeni bir vizyon ve misyon kazandırmak için çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda genç, dinamik fikirli tüm esnaf ve sanatkarlarımızı kurumlar arası temsil edecek kadromuzla birlik ve beraberlik ve memleket sevdası ruhuyla çıkmış olduğumuz hizmet yolunda Allah bizlere muzafferiyet nasip etsin. Şimdi değişim zamanı deyip ahilik ahlakını günümüz teknolojisi ile birleştirerek esnafımıza yeni ticaret kapıları açacağız. Kısacası esnafımıza taze kan olmaya, yeni bir ticaret bakış açısı getirmeye geliyoruz” dedi.  

“BU ODA TÜM ÜYELERİMİZİN ODASIDIR”

Üyelere seçime katılmaları konusunda talepte bulunan Aksu, “Yaklaşık 4 bin 500 üyesi bulunan odamızın olağan genel kongresini çok büyük bir salonda yapılmasını ümit ediyor, ayrıca kongrenin olacağı zamanı tüm üyelere duyurulmasını istiyorum. Bu oda tüm üyelerimizin odasıdır. Tüm üyelerimizin bu seçime katılıp oy kullanmasını talep ediyorum. Göreve gelmemiz halinde bir dahaki seçimlerde tüm üyelerimize ulaşacağımızı ve seçimi odamıza yakışan bir mekanda yapacağımızı taahhüt ediyorum.” ifadelerini kullandı.   
Aldoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına aday olan herkese çıktıkları yolda başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim