Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte Çerkezköy’de devam eden çalışmaları inceledi. Yapımı devam eden Atatürk Viyadüğü Kavşağı ve Namık Kemal Bulvarı üzerindeki kavşakta incelemelerde bulunan Albayrak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün ile birlikte dün Çerkezköy’e geldi.
MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURULDU
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün ile birlikte Çerkezköy’de çeşitli incelemeler yapan Albayrak, incelemelerine Tepe Piknik Alanı ile başladı. Piknik alanında yapılan çalışmalar ile ilgili Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan bilgi alan Albayrak “Şimdiye kadar yapılan çalışmaların piknik alanı güzel ve modern bir görünüme kavuşturuldu” dedi.
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Tepe Piknik Alanı'nın ardından Atatürk Viyadüğü'nün yanında yapılan kavşak düzenleme çalışmaları ile ilgili bilgi alan Albayrak, daha sonra Namık Kemal Bulvarı'nda devam eden kavşak ve orta refüj düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilisim