Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak köyden mahalleye dönüşen Pınarça, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı ve Karlı Mahallesi’ni dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Albayrak köylülerin sorunlarını dinleyerek gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın mahalle ziyaretleri sürüyor.

PINARÇA MAHALLESİ’NDEN BAŞLADI


Başkan Albayrak dün sabah saat 03.45’te Pınarça Mahallesi’ne gelen Başkan Albayrak’a Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz ile belediye meclis üyeleri eşlik etti. Pınarça Mahallesi’nde sabah namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelen Kadir Albayrak, sorunları dinledi.



PROJELERİ ANLATTI


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile beraberindeki heyetin bir sonraki durağı Yanıkağıl Mahallesi oldu. Burada da vatandaşları dinleyen Başkan Albayrak istekleri tek tek not aldı. Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında mahalleliye bilgi vererek projelerini de anlattı.

TÜM MAHALLELERİ DOLAŞTI


Oldukça yoğun bir mesai harcayan Başkan Albayrak Bahçeağıl, Karlı ile Uzunhacı Mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Kapaklı’dan ayrıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Sayın Ahmet Poyraz'la Birlikte Sabah Mesaisine Pınarça mahallemizde sabah namazını kıldıktan sonra başladım.Pınarça Mahallemizin ardından Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karlı ve Uzunhacı Mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek keyifli bir sohbet eşliğinde taleplerini dinledik. Hizmetlerimize ilçemiz genelinde devam ediyoruz.
Editör: TE Bilisim