Çerkezköy Bakış - Sabah mesaisine dün Çerkezköy’den başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da bazı incelemelerde bulundu.

TESKİ BİNASINI ZİYARET ETTİ


Dün sabah saat 05:30’da Çerkezköy’deki incelemelerine TESKİ binasını ziyaret ederek başlayan Albayrak, Çerkezköy’de çalışan taksici esnafı ile de bir araya geldi. Taksici esnafı ile sohbet eden Albayrak, esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu. Çerkezköy’deki incelemelerinin ardından Kadir Albayrak’ın ikinci durağı Kapaklı oldu. Kapaklı’ya geçen Başkan Albayrak, burada Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından karşılandı.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ


Kapaklı’daki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Albayrak, Kapaklı’da devam eden yol çalışmaları ile ilgili de İrfan Mandalı’dan bilgi aldı. Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi’ni de ziyaret eden Albayrak mahalle sakinleri ile istişarede bulundu. Karaağaç’ta devam eden yol çalışmalarını da inceleyen Albayrak özellikle İsmetpaşa Mahallesi’ni Karaağaç’a bağlayan İstikbal Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

SARAY’I DA ZİYARET ETTİ


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı'nın ardından Saray'a geçti. TESKİ binasını ziyaret ettikten sonra Saray'da devam eden yol çalışmalarını inceleyen Albayrak, vatandaşlarla da bir araya geldi.
Editör: TE Bilisim