Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Hizmet Binasında Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlara akıllı telefon dağıtan Kadir Albayrak, “Çalıştaylarda konuştuğumuz gibi Tekirdağ beraber yöneteceğiz ve birbirimize istediğimiz an ulaşabileceğiz. Bu sebeple her İlçede ki muhtarlarımıza telefonlarını teslim ettik.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Hizmet Binasında Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

“TEKİRDAĞ’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”


Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda mahalle muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”


Toplantı kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Şimdiye kadar sizinle iki çalıştay yaptık ve toplantılarda sorunlarınızı, taleplerinizi dinledik. 352 mahalle muhtarının içinden 30 kişilik bir heyet seçildi ve bu heyete önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Hizmet Binamızda oda, yazıcı ve araç tahsis edilecek. Yola çıktığımız zaman hep beraber Tekirdağ’ı bizler yöneteceğiz demiştik ve bu söylediğimizi faaliyete geçiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

AKILLI TELEFON DAĞITTI


Konuşmaların ardından muhtarlara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Daire Başkanlarının telefonlarının kayıtlı olduğu akıllı telefonlar dağıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İki tane GSM hattım var ve ikisi de 24 saat açık. İstediğiniz zaman bana ve daire başkanlarına ulaşabileceksiniz. En ufak sorunda dahi birbirimiz ile iletişimde olacağız.” diye konuştu.






Editör: TE Bilisim