Kapaklı Bakış- Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop'u tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Sosyal medya hesabından Şentop ile olan fotoğrafını paylaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, fotoğrafın altına “Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop'un Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na seçilmesi bizleri gururlandırmıştır. Demokrasimizin merkezi olan ve Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu ve ilk başkanı olduğu TBMM'ye başkanlık edecek olan Sayın Şentop'a başarılar diler, yeni görevinin ülkemize, milletimize, meclisimize hayırlı olmasını dilerim.” notunu düştü.
GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise yaptığı paylaşım ile Şentop’u tebrik etti. Akay yaptığı paylaşımda, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na seçilen Tekirdağ Milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa Şentop'u tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim