Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte ilçedeki mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarlarla sohbet eden Albayrak, onların sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün Çerkezköy’deki mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Albayrak’a ziyaretlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da eşlik etti.
İLK ZİYARET BAĞLIK’A
Ziyaretlerine Bağlık Mahallesi Muhtarlığı ile başlayan Albayrak ve Akay, Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’e yaptıkları ziyaretin ardından sırasıyla Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz ve Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli'yi ziyaret etti. Muhtarlarla sohbet eden Albayrak ve Akay mahallelerin sorunlarını dinlerken talep ve istekler hakkında da bilgi aldı.
KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİNİ ZİYARET ETTİLER
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cuma namazını da Veliköy Merkez Camii'nde kıldı. Veliköy'de vefat eden Fethiye Var'ın cenaze törenine de katılan Albayrak ve Akay, sonrasında da bir süre önce Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmete açılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret ederek, burada bulunan çocuklarla bir araya geldi.
ÖNÜMÜZDEKİ AY HİZMETE AÇILACAK
Yapımı tamamlanma aşamasına gelen İstasyon Mahallesi'ndeki Kapalı Spor Salonu ve Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tesis, önümüzdeki ay içerisinde hizmete açılacak” dedi.
Editör: TE Bilisim