Çerkezköy Bakış - Her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan ‘ Amatör Spor Haftası’ bu yıl 4-10 Ekim tarihleri arasında kutlanacak.
Amatör Spor Haftası kapsamında Çerkezköy İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerine yönelik koşu yarışması düzenlendi. 15 öğrencinin katıldığı koşu yarışması 60 metre ve 100 metre olmak üzere 2 kategoride yapıldı. 60 metre kızlar kategorisinde Havva Durkan birinciliği elde ederken, Çağla Önder ikinci, Melike Bayoğlu üçüncü, Elifnur Kanca ise dördüncü oldu.
100 metre kızlar kategorisinde Melike Bayoğlu birinci olurken, Çağla Önder ikinci, Elifnur Kanca üçüncü, Selin Durkan dördüncü, Havva Durkan ise beşinciliği elde etti. 100 metre erkekler kategorisinde Efe Erden birinciliği elde ederken, Berke Şengün ikinci, Mert Akın üçüncü, Kadir Uca dördüncü, Erdun Keser beşinci, Yücel Aksu ise altıncı oldu.  
Dereceye giren ve katılan öğrencilere madalyalarını Çerkezköy Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran ile Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Murat Sütçü verdi.

Editör: TE Bilisim