Çerkezköy Bakış - 25 takımın 3 grupta mücadele edeceği Tekirdağ 1.Amatör Ligi’nde temsilcilerimiz Çerkezgücüspor, Kızılpınarspor ve Çerkezköy 1923 Gençlikspor C Grubu’nda yer alıyor.
 

8 TAKIM YER ALIYOR

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2017-2018 sezonu bilgilendirme toplantısını Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirdi. 17 Eylül 2017 Pazar günü başlayacak olan liglerin fikstür çekimi de gerçekleştirildi. Temsilcilerimiz C Grubu’nda Büyük Yoncalıspor, Tekirdağ Marmaraspor, Çukuryurtspor, Ergene Belediyespor ve Kırkgöz Gençlikspor takımları ile mücadele edecek.
 

İLK MAÇLAR

Temsilcilerimizden Kızılpınarspor ilk hafta Kırkgöz Gençlikspor takımı ile sahasında karşı karşıya gelecekken, Çerkezgücüspor, Tekirdağ Marmaraspor’a, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise Büyük Yoncalıspor’a konuk olacak.
 

A GRUBU

8 takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği Tekirdağ 1.Amatör Ligi A Grubu’nda ise Akçeşmespor, Eriklice Zeytinspor, Hayrabolu Belediyespor, Kumbağspor, Tekirdağ Kartalspor, Kozyürükspor, 100.Yılspor ve Müreftespor takımları yer alıyor.
 

B GRUBU

9 takımlı B Grubu’nda ise Büyük Çınarlıspor, Çorluspor, Misinlispor, Sağlıkspor, Hürriyet Yıldız Gençlik Spor, Çorlu Trakya Balkanspor, Vakıflar Güvenspor, Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor, Kaptan Barbarosspor takımları bulunuyor.

Editör: TE Bilisim