Özel Optimed Hastanesi’nin sosyal projeler kapsamında başlattığı Doğum Akademisi’nin 2. Eğitim Programı tamamlandı. Anne adaylarına önceki gün düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Sertifika töreninde konuşan Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer; “Mutlu bebek demek, mutlu yarınlar demek. Optimed Doğum Akademisi'nde bunu amaçladık ve  ikinci mezunlarımızı verdik” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Özel Optimed Hastanesi’nin sosyal projeler kapsamında başlattığı Doğum Akademisi’nin 2. Eğitim Programı tamamlandı. Programı tamamlayan anne adaylarına önceki gün düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

UZMANLAR EĞİTİM VERDİ

Sertifika töreninde konuşan Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer; “Mutlu bebek demek, mutlu yarınlar demek. Optimed Doğum Akademisi'nde bunu amaçladık ve  ikinci mezunlarımızı verdik” dedi. Sözer, eğitim programı süresince anne adaylarının; gebelik, doğum ve lohusalık süreçlerinde beslenme, emzirme, psikolojik değişiklikler, bebek ve anne sağlığı, bakım ve hijyen gibi bir çok konuda uzmanlardan eğitim aldığını kaydetti.

SERTİFİKALAR VERİLDİ

4 hafta süren eğitim programını tamamlayan anne adayları eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken; “Böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için hastane yönetimine ve eğitim kadrosuna teşekkür ediyoruz” dedi. Programda eğitmenler tarafından sertifikalar takdim edildi.
Editör: TE Bilisim