Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İlçe Başkanı Öğe’ye hayırlı olsun temennisinde bulunan Arat, kooperatif olarak faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
ZİYARETTE BULUNDU
Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ile Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri, dün saat 10.30’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Arat ile Kooperatif Yönetim Kurulu Üyelerini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.
BAŞARILAR DİLEDİ
Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Yılmaz Arat, İlçe Başkanı Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’ne görevlerinde başarılar diledi. Kooperatif yönetimi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Yılmaz Arat, sıkıntılarını da dile getirdi.
“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN BURDAYIZ”
İlçe Başkanı Abdullah Öğe ziyareti nedeniyle Yılmaz Arat ile Kooperatif Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. İlçe Teşkilatı olarak sorunları çözme adına göreve geldiklerini belirten Öğe “Sıkıntılarınızı ve isteklerinizi dinlemeye her zaman hazırız. Bizlere aktardığınız istekleri de yerine getirme adına elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bizler, sorunları çözme adına buradayız” şeklinde konuştu. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Editör: TE Bilisim