Tekirdağ, Silivri ve Sefaköy’de ofisleri bulunan Ares Koruma ve Güvenlik Hizmetleri, yakın bir zamanda Çerkezköy’de faaliyet göstermeye hazırlanıyor. Ares Güvenlik’in verdiği hizmetlerle hizmet sektörüne birçok yenilik getirdiğini ve bu sektördeki diğer firmaların bakış açısını değiştirdiğini kaydeden Ares Güvenlik Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Şenkul, “Çerkezköy bölgesinin kalıplaşmış ve klişe olmuş firmalar haricinde yapılan pazar araştırması sonucunda yeni bir hizmet anlayışı ve yeni bir yüze ihtiyacı var” dedi.

Tekirdağ, Silivri ve Sefaköy’de ofisleri bulunan Ares Koruma ve Güvenlik Hizmetleri, Çerkezköy’de de faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

GÜVENLİK SEKTÖRÜNDE HİZMET VERİYOR

Kuruculuğunu Genel Kurmay Eski Başkanı Hilmi Özkök’ün yakın korumalığını yapan ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nden emekli M.Mustafa Duyanlı’nın üstlendiği Ares Güvenlik geçtiğimiz yıl Silivri ve Sefaköy’de ofis açtı. Silivri Ofisi’nde yine Tük Silahlı Kuvvetleri’nden emekli olan ve özel güvenlik sektöründe 20 sene yönetici kadrosunda çalışan Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Şenkul ve Sefaköy Ofisi’nde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli olan Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Yılmaz ile Ares Güvenlik’in konusunda tecrübeli ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edinmiş yöneticilerle güvenlik sektöründe hizmet verdiği belirtildi. 

İSTİHDAM ALANI YARATIYOR

Ares Güvenlik Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Şenkul, 2012 yılında kurulan Ares Güvenlik’in bulunduğu bölgelerde yaklaşık 400 personel istihdam ederek istihdam alanı yarattığını ifade ederek “Ares Güvenlik bünyesinde; güvenlik hizmeti, güvenlik danışmalığı, cc-tv takibi, yardımcı üretim işletmeciliği, personel taşımacılığı, temizlik hizmetleri, bordrolama hizmeti gibi firmaların dışarıdan alacakları bütün hizmetleri çalıştığı müşterilerine sunuyor” dedi.

“YENİ BİR HİZMET ANLAYIŞINA İHTİYAÇ VAR”

Ares Güvenlik’in verdiği hizmetlerle hizmet sektörüne birçok yenilik getirdiğini ve bu sektördeki diğer firmaların bakış açısını değiştirdiğini kaydeden Şenkul, “Çerkezköy bölgesinin kalıplaşmış ve klişe olmuş firmalar haricinde yapılan pazar araştırması sonucunda yeni bir hizmet anlayışı ve yeni bir yüze ihtiyacı var. Ares Güvenlik olarak en önemli referansımız yasal haklarını ve ödemelerini zamanında alan güler yüzlü ve mutlu personelimiz ve uygun fiyatlarla en iyi hizmeti alan firmalarımızdır” dedi.
Editör: TE Bilisim