Güveniş Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza sonucu her iki araçta da büyük çapta hasar oluşurken, araç sürücülerinden Latif Işık’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Çerkezköy Bakış - Güveniş Caddesi üzerinden meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
GÜVENİŞ CADDESİ ÜZERİNDE MEYDANA GELDİ
Kaza dün saat 09:00 sıralarında Güveniş Caddesi İmar Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Fevzipaşa ışıklara doğru seyreden Yunus Emre Başıbeyaz yönetimindeki 59 TA 688 plakalı otomobil, İmar Sitesi Sokağı’ndan cadde üzerine çıkan Latif Işık yönetimindeki 59 TN 986 plakalı otomobile çarptı.
2 SÜRÜCÜ DE YARALANDI
Çarpmanın etkisiyle her iki otomobilin sürücüleri Latif Işık ile Yunus Emre Başıbeyaz yaralanırken, her iki araçta da maddi hasar oluştu. Kaza sonucu ağır yaralanan Latif Işık’a ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Latif Işık yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazaya karışan 59 TA 688 plakalı otomobilin sürücüsü Yunus Emre Başıbeyaz ise kendi imkanlarıyla gittiği Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bir süre araç trafiğine kapatan şerit, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Editör: TE Bilisim