• Haber-Fotoğraflar: Uğur Arslan
Yarın gerçekleştirilecek düğününün hazırlıklarını yapan Yunus Emirtekin, bir arkadaşı ile birlikte Çorlu’dan dönerken, Veliköy mevkiinde kaza yaptı. Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan ve altı takla attıktan sonra durabilen araç, hurdaya dönerken, sürücü Yunus Temirtekin ve araçta bulunan arkadaşı Alihan Gökmen, ağır yaralandı

Çerkezköy Bakış - Kaza bugün saat 17.00 sıralarında Çerkezköy-Çorlu Yolu Veliköy mevkiinde meydana geldi.
YARIN DÜĞÜNÜ VARDI
Edinilen bilgilere göre: Yarın gerçekleştirilecek düğünün hazırlıklarını yapan Yunus Emirtekin, arkadaşı Alihan Gökmen ile birlikte Çorlu’ya gitti. Akşam saatlerinde ikamet ettiği Kapaklı’ya geri dönmek üzere yola çıkan Yunus Eemirtekin hakimiyetindeki 59 UU 586 plakalı araç, aşırı hız nedeniyle Veliköy mevkiinde kontrolden çıktı.
6 TAKLA ATTI
Veliköy Kavşağı’ndaki sinyalizasyon direklerine çarpıp takla atmaya başlayan araç, yol kenarındaki boş alana savruldu. Peşpeşe 6 takla attıktan sonra, yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra ancak durabilen araç, adeta hurdaya dönerken, araçta bulunan 22 yaşındaki Yunus Emirtekin ile 20 yaşındaki Alihan Gökmen yaralandı. Yaralı gençlere ilk müdahale, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı.



DURUMU AĞIR
Yaralılar, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan her iki gencin aileleri de hastaneye akın etti. Yarın yapmayı planladıkları düğünün hazırlıklarını yapan damat adayı Yunus Emirtekin’in hayati tehlikesinin bulunmadığı, diğer yaralı Alihan Gökmen’in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.



SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HAKARET ETTİLER
Öte yandan kazanın ardından yaralılara müdahale eden 112 sağlık personeline çevredeki bazı vatandaşların sözlü saldırısı tepki çekti. Bir süre sağlık personeline zor anlar yaşatan şahıslar, çevredekilerin diğer vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.







 
Yunus Emir Tekin                                     Alihan Gökmen

Editör: TE Bilisim