Çerkezköy Bakış - Çalışmaların tamamlanmasının ardından Atatürk Viyadüğü ışıl ışıl oldu. Işıltıya viyadüğün iki yanındaki Kent Park 1 ve 2’nci etap da dahil olunca, kuşbakışı güzel bir görüntü ortaya çıktı.

“AYDINLATMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Viyadüğümüzde çalışmalar tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, öncelikle baskı beton kaldırım yapım çalışmalarını gerçekleştirdi. Ardından kaldırım korkuluklarının montajı yapıldı. Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının ardından yol çizgileri çizildi. Akabinde Çerkezköy Belediyesi tarafından projenin son adımı olan aydınlatma çalışmaları gerçekleştirildi” ifadelerini kullandı.

“KENTİMİZE ÇOK YAKIŞTI”

Proje ile Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımının da yapıldığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yapılan çalışmalar ile mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, 2 metre genişliğe kavuşturuldu. Tamamlanan çalışmalar sonucunda vatandaşlarımız, Atatürk Viyadüğü’nde yaya olarak çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilir hale geldiler. Atatürk Viyadüğü’nün ışıl ışıl son hali kentimize çok yakıştı” açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilisim