Çerkezköy Bakış - Kapaklı Çamlık Parkı’ndaki piknik organizasyonunda konuşan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı Ortaöğretim Birim Başkanı Onur Özsoy “Genç kardeşlerimiz için toplandık, semaverde çayımızı içtik, onları dinledik, sorunlarını, dertlerini, mutluluklarını paylaştık. Ardından ekibi ikiye ayırarak ufak bir ödül ile mahalle maçı organize ettik.’’dedi.
 

“TEKNOLOJİK ÜRÜNLER KARDEŞLİĞİ, SOSYALLİĞİ BİTİRMESİN”

Yapılan faaliyet hakkında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı Ortaöğretim Birim Başkanı Onur Özsoy “Pırıl pırıl bir gençlik yetişsin istiyoruz, Bir tarafta halı saha turnuvamız devam ederken diğer tarafta uyuşturucuyla mücadele ediyor, bir yandan da genç kardeşlerimizi sosyalleştiriyoruz. Bundan birkaç sene öncesi mahallelerimizde çocuk sesleri yankılanır, mahalle maçları yapılır, saklambaç gibi oyunlar oynanırken, bugün çocuklarımız tabletle yatıp tabletle kalkar oldu. Teknolojik ürünler yararlı ve faydalı kullanıldığında gerçekten önemli bir yere sahip lakin çocuklarımızın eline bu aletleri körü körüne vermek çocuklarımızı sosyal hayattan, arkadaşlık bağlarından koparmak demektir. Biz Ülkü Ocakları olarak bugün burada bu genç kardeşlerimiz için toplandık, semaverde çayımızı içtik, onları dinledik, sorunlarını, dertlerini, mutluluklarını paylaştık. Ardından ekibi ikiye ayırarak ufak bir ödül ile mahalle maçı organize ettik.’’dedi.
 

AĞAÇ YAŞ İKEN EĞİLİR!

Sözlerine devam eden Özsoy ‘’Atalarımız çok güzel özetlemiş Ağaç yaş iken eğilir. Bu genç kardeşlerimiz henüz yetişmekte olan birer fidanlar bizler ise onları sulamakla görevli bireyleriz.Bugün olduğu gibi düzenlediğimiz tüm sosyal faaliyetler ile gençlerimiz birbiriyle kaynaşmakta, paylaşmakta,ekip ruhunu ortaya koymaktadırlar.Ailelerden isteğimiz gençlerimizi körü körüne teknolojik ürünlere yönlendirmemeleri,Ülkü Ocakları olarak organize ettiğimiz faaliyetlere katılmalarını sağlamalarıdır.’’dedi.

Editör: TE Bilisim