Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, vatandaşların kaliteli ürünü uygun fiyata Halk Pazarı’nda bulabileceğini söyleyerek, tüm Çerkezköylüleri Halk Pazarı’ndan alışverişe davet etti. Halk pazarında satışa sunuşan tüm ürünlere dernek olarak kefil olduğunu belirten Aydemir “Vatandaşımız velinimetimiz. Her türlü sorununu bizlere iletebilir. Dernek olarak esnafın olduğu kadar müşterilerimizin de faydası için çalışıyoruz” dedi.

DURGUNLUK YAŞANDI

Çerkezköy pazarcı esnafı olarak son dönemlerde durgunluk yaşadıklarını söyleyen Cevdet Aydemir “Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında bir durgunluk yaşadık. Zaman geçtikte durgunluk azalıyor” dedi.

“KALİTE VE UCUZLUĞUN ADRESİ”

Aydemir, Çerkezköylülerin en kaliteli ve en ucuz ürünü Çerkezköy Halk Pazarı’nda bulabileceğini söyleyerek “Sebze ve meyveler günlük olarak Hal’den pazara getirilerek müşterilere sunuluyor. Yaş sebze ve meyve dışındaki tüm ürünler de en uygun fiyata müşterilerimizin beğenisine sunuluyor. Vatandaşlarımız, her türlü alışverişini Halk Pazarı’ndan uygun fiyata karşılayabilirler” diye konuştu.

“MÜŞTERİLERİMİZ VELİNİMETİMİZ”

Tüm müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için uğraş verdiklerini anlatan Aydemir “Müşterilerimiz bizlerin velinimetidir. Müşterilerimiz alışverişlerinde sorun yaşamaları halinde bizlere ulaşabilirler. Dernek olarak pazarcı esnafın olduğu kadar müşterilerimizin de faydası için çalışıyoruz. Müşterilerimizin haklarını korumak için buradayız. Her türlü istek ve şikayetlerini bizlere iletebilirler. Kapımız herkese sonuna kadar açıktır” dedi.

“TÜM ÜRÜNLERİN ARKASINDAYIZ”

Ürün değişimi konusunda da bilgi veren Aydemir “Müşterilerimiz alışverişlerinde değişim haklarını kullanabilirler. Biz burada satışa sunulan tüm ürünlerin arkasındayız. Ürünlerde her hangi bir sıkıntı oluşması halinde değişim yapılabilir. Önemli olan müşterimizin ürünü hangi tezgahtan aldığını hatırlamasıdır. Hangi şartta olursa olsun müşteri haklıdır. Biz dernek olarak bu konuya bu şekilde bakıyoruz” diye konuştu. 
Editör: TE Bilisim