Çerkezköy Bakış - MHP’nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş’in 25 Kasım 1917 yılında dünyaya geldiğini hatırlatan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Büyük devlet adamı ve siyasetçi Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in doğum günü 25 Kasım 1917). Türkeş sadece bir siyasetçi değildir. Büyük bir devlet adamı ve Türk milletinin başbuğudur. Siyasetçileri sevenler ve sevmeyenler her zaman mümkündür. Ancak devlet adamları her zaman takdir edilir ve millet tarafından sevilir. Bu yüzden merhum Alparslan Türkeş’i anarken ve yaad ederken onun Türk milletine kazandırdıklarıyla anmak ve yaad etmek yerinde olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak da bizler başbuğumuzu sadece doğum gününde değil hayatımızın her alanında Türk dünyasına kattıklarıyla bizlere olan öğretileri ile anıyoruz onun yolunda Türk İslam ülküsü İle yoğrularak yaşamımızı biçimlendirmeye çalışıyoruz.” dedi.

“İSMİNİ YAŞATIYORUZ”
Aydeniz, açıklamasını şöyle sürdürdü: Bu yıl başbuğumuzun doğumunun 100. yılı anısına belediyeye yaptığımız başvuru neticesinde Fatih Mahallesi Baki Sokak’taki parka belediye meclis kararıyla Alparslan Türkeş Parkı ismi verildi. Çok yakında inşallah onunda açılışını yapacağız. Başbuğumuzun hatırasını Çerkezköy’de kalıcı olarak yaşatacağız inşallah. Bu vesileyle tüm Türk gençliğini Ülkü Ocaklarımızda başbuğ Alparslan Türkeş’in hayatını ve dünya görüşünü öğrenmeye bekliyoruz. Türk İslam ahlakı üzerine yetiştireceğimiz gençlerle dünyada söz sahibi muasır medeniyetler seviyesine gelmiş bir ülke olacağımıza inanıyoruz. 
Türk dünyasının cennet mekan başbuğu Alparslan Türkeş ve ahirete intikal eden bütün dava büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim