Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının geçtiğimiz 24 Eylül’de yapılan 6. Olağan Kongresinde güven tazeleyerek tekrar İlçe Başkanı seçilen Abdullah Öğe’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Öğe’yi AK Parti Çerkezköy ilçe Teşkilatında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin güzel bir kongre süreci getirdiğini belirten Aydeniz, “Abdullah bey güzel bir kongre geçirdi ve güven tazeleyerek tekrar görevine devam ediyor. Daha önce gelecektik hayırlı olsun ziyaretine, fakat bizimde İl kongremiz vardı o yüzden biraz sarktı. Ancak gelebildik. Tekrar ilçe başkanlığı görevi  hayırlısı olsun.” dedi.

Ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Farklı partilerden olsak da Ahmet bey ile biz parti dışında da çok yakın dostuz. MHP bizim dönemimizde ilk defa teşkilatımızı ziyaret etti. Size de hayırlı olsun yeni binanız. Yeni binanızda size de başarılı çalışmalar diliyorum. Biz de en yakın zamanda ziyaretinize geleceğiz.”dedi.

Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet ile devam etti.

Editör: TE Bilisim