Çitil Kardeşler Emlak İnşaat’ın sahibi AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayhan Çitil iftar düzenledi.Büyük Çerkezköy Kıraathanesi önünde düzenlenen iftarda katılım yoğun olurken Ayhan Çitil misafirleriyle
yakından ilgilendi.

Çerkezköy Bakış -
Çitil Kardeşler Emlak İnşaat şirketinin sahibi AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayhan Çitil iftar yemeğinde çok sayıda Çerkezköylüyü bir araya getirdi.



KATILIM YOĞUN OLDU

Büyük Çerkezköy Kıraathanesi’nin yanında önceki akşam düzenlenen iftara AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Partili belediye meclis üyeleri, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, Çerkezköy ve Kızılpınar’da faaliyet gösteren Tokatlılar Derneği’nin yönetim ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.



ÇİTİL TEŞEKKÜR ETTİ

İftar programına ev sahipliğini yapan Ayhan Çitil misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Programda bir konuşma yapan Ayhan Çitil katılımları nedeniyle tüm misafirlerine teşekkür ederek “Sizlerin katılımıyla iftar soframız güzelleşti.” dedi. Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu söyleyen Çitil “Biz de Ramazan’ın ruhuna uygun olması amacıyla sizlerle iftar sofrasında bir araya geldik. Bu güzelliğin bundan sonraki dönemlerde de sürmesini diliyorum.” diye konuştu.   Ayhan Çitil ayrıca babası Hasan Çitil’in birinci vefat yıl dönümü olduğunu söyleyerek babası için dua istedi.
Editör: TE Bilisim