Çerkezköy Bakış - Kapalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaağaç Mahallesi’ne bağlantı yolu olan İstikbal Caddesi’nde yürütülen asfalt yol yapım çalışmaları tamamlandı.
“ÖNCE ALTYAPI, SONRA ÜST YAPI”
Felsefelerinin önce alt yapı sonra üst yapı çalışmalarını tamamlayıp, üst yapı hizmetlerini tamamlamak olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Nitekim bu sözden hareketle yaptığımız çalışmalarımızda önce alt yapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de kaynaklarımızı tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi.
“YOL MEDENİYET DEMEKTİR”
Asfaltın medeniyet demek olduğunu kaydeden Mandalı “Bizler de şehirleşme yolunda vatandaşlarımızın beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız tamamlandığında Karaağaç mahallemizde yollarımız daha modern ve güzel olacak ” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim