Çerkezköy Bakış - Tekirdağ’’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ergene ilçesinde MAV Elyaf Fabrikası'nın açılış töreninin ardından Çerkezköy’e geldi. Bakan Varank, İstanbul’dan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne taşınan ve şuanda kuruluş aşamasında olan Rebul Kozmetik Fabrikası’nı ziyaret etti. Bakan Varank’a Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan eşlik etti. 


Fabrikada bakan Varank’ı, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya,  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, Çerkezköy Rebul Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Müderrisoğlu, Çerkezköy Rebul Kozmetik Satın Alma Direktörü Mehmet Kaya, Çerkezköy Rebul Kozmetik Fabrika Direktörü Fatih Mehmet Tufan, Çerkezköy Rebul Kozmetik İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Sema Coşkuner, Çerkezköy Rebul Kozmetik Satış Direktörü Sinan Kantar karşıladı. 


Bakan Varank ilk olarak kuruluş aşamasında olan fabrika hakkında Çerkezköy Rebul Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Müderrisoğlu’ndan brifing aldı. Basına kapalı olan brifing toplantısının ardından Bakan Varank, fabrikanın üretim tesislerini inceledi. Fabrikanın üretim tesislerini gezen Bakan Varank, üretim elemanlarından yaptıkları iş konusunda bilgi aldı. İşçilerle sohbet eden ve kolaylıklar dileyen Başkan Varank, bir süre üretim elemanlarına yardımda bulundu. 
Bakan Varank, incelemelerin ardından fabrikadan ayrıldı. Daha sonra Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesine geçen Bakan Varank basın kapalı gerçekleştirilen Ergene Derin Deniz Deşarj Toplantısı'na katıldı.

Editör: TE Bilisim