Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Bakış Gazetesi ve Kapaklı Bakış Gazetesi koronavirüs salgınının önüne geçilebilmesi için sosyal farkındalık oluşturmak için 23 Mart günü “Evdekal Sağlıkla Kal” Çerkezköy ve Kapaklı manşetleri ile çıktı. Bakış’ın bu manşeti kısa süre sonra tüm Türkiye’ye yayıldı.
Bakış’ın manşetinden sonra Basın ilan Kurumu (BİK) tüm Türkiye’deki yerel ve ulusal gazetelere çağrıda bulunarak “Evdekal Sağlıkla Kal” manşeti ile çıkma önerisinde bulundu. Bakış’ın 23 Mart günü yaptığı manşet ulusal çapta kampanyaya dönüştü ve 27 Mart tarihinde birçok yerel ve ulusal gazete “Evdekal Sağlıkla Kal” manşeti ile okurlarının karşısına çıktı.


“BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM”
Bakış, farkındalık oluşturarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasını da manşetten destek verdi ve 1 Nisan tarihli manşeti ile vatandaşları ihtiyaç sahiplerine destek olmaya davet eti.


VATANDAŞLAR TAKDİR ETTİ
Çerkezköy esnaflarından Ahmet Solak, Bakış Gazetesini düzenli olarak takip ettiğini ve böyle bir farkındalık oluşturmasından dolayı tebrik ettiğini ifade etti.
Atilla Demirbağ ise, Bakış Gazetesi’nin kampanyaya destek vererek vatandaşları bu kampanyaya destek olmaya davet etmesini önemli olduğunu söyledi.
Büfe işletmecisi Ercan Demir ise, farkındalık oluşturmasından dolayı Bakış Gazetesine teşekkür etti.


FARKINDALIK OLUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Çerkezköy Bakış Gazetesi Sorumlu Yazıişleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan, sosyal farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini belirterek, koronavirüs salgını ortadan kalkana kadar işi olmayan vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulundu.   

https://www.basinhayati.net/evde-kal-saglikla-kal-kampanyasina-tam-destek/

Editör: TE Bilisim