Çerkezköy Bakış - Bölgesel Amatör Ligde 5. hafta karşılaşmaları sonuçlandı. Ligin ilk haftasında liderlik koltuğuna oturan 1911 Çerkezköyspor bu haftada da yerini kimseye bırakmadı.
 

ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

Ligin 5. haftasında evinde Gaziosmanpaşaspor’u ağırlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bu zorlu karşılaşmadan 85. Dakikada penaltıdan bulduğu golle 1-0 galip ayrılarak, 3 puanı cebine koydu. Gaziosmanpaşaspor 7 puanla ligde 5. Sırada yer alıyor. 1911 Çerkezköyspor’un en yakın takipçisi, Altınova Belediyespor evinde ağırladığı Çorluspor 1947’yi 1-0 mağlup etti ve lidere olan olan temasını sürdürdü. Altınova Belediyespor 12 puanla 1911 Çerkekzöyspor’un bir puan gerisinde takibini sürdürüyor. Çorluspor 1947 ise 6 puanla ligde 9. sırada yer alıyor.
 

EDİRNEDE DERBİ HEYECANI

Edirnespor ile Uzunköprüspor ligin 5. haftasında karşı karşıya geldi. Heyecanlı ve bol gollü geçen karşılaşmada ilk yarıyı önde kapatan Uzunköprüspor maç sonunda zirveye daha çok yaklaşmak için istediği 3 puana ulaşamadı. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü eline alan Edirnespor derbiden 3-2 galip ayrılarak taraftarlarını mutlu etti. Edirnespor 6 puanla ligde 7. sırada yer alırken Uzunköprüspor 6 puanla 4. sırada bulunuyor. Orta sıralarda mücadele eden Yeni Çanspor, evinde lig 3.sü Sultangazispor’u ağırladı. Orta sıralardan kurtulmak ve evinde üç puan almak için sahaya çıkan Yeni Çanspor ile Sultangazispor puanları paylaşmak zorunda kaldı. Maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
 

BURGAZDA PUANLAR PAYLAŞILDI

Ligin son sıralarında bulunun iki takım Lüleburgazspor ile Yalova Kadıköyspor, ligin 5. Haftasında Burgazda karşı karşıya geldi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesinde gülen taraf olmadı. Maç 2-2 eşitlikte sonuçlandı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Yalova Kadıköyspor u beraberlikte ilk puanını almış oldu. Lüleburgazspor ise 2 puanla Yalova Kadıköyspor’un bir basamak önnüde 12. sırada yer alıyor. Ligde 10. sırada yer alan Çıksalınspor evinde Bigaspor’u ağırladı. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Çıksalınspor ortaya koyduğu performansla bunu ne kadar arzuladığını gösterdi. Çıksalınspor, Bigaspor’u 4-1 mağlup ederek 3 puana ulaşan taraf olurken Bigaspor 6 puanla 8. sırada kaldı. Ligin 11. Sırada yer alan takımı Çekmeköy Belediye Alemdağspor haftayı bay geçti.

Editör: TE Bilisim