Çerkezköy Bakış - BAL’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor.  Geçen hafta ilk mağlubiyetini alan lider 1911 Çerkezköy, pazar günü galibiyet istiyor.
 

LİDER SAHAYA İNİYOR

Ligi 6. haftaya kadar namağlup götüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor geçen hafta Yalova Kadıköy deplasmanından tatsız bir mağlubiyetle dönmüştü. Karşılaşmayı 9 kişi bitiren temsilcimiz, mücadeleyi 3-0 kaybetmişti ama liderliği kimseye bırakmadan yoluna devam etti. 1911 Çerkezköyspor bu hafta evinde, henüz galibiyeti bulunmayan lig sonuncusu Lüleburgazspor’u konuk ediyor. Temsilcimiz bu hafta istemediği bir sonuç alırsa liderliği kaybedebilir. Karşılaşma 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Mustafa Uğraş Stadında oynanacak.
 

YAKIN TAKİP

Ligde Sultangazi ve Altınova Belediyespor, lidere olan yakın takiplerini sürdürüyor. Geçen hafta Bigaspor deplasmanına konuk olan Altınova Belediyespor deplasmandan galibiyet çıkartabilseydi. 1911’den liderliği alacaktı. Fakat karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Ligin 12 puanlı iki takımından biri olan Altınova Belediyespor’u bu hafta zorlu bir karşılaşma bekliyor. Evinde, Uzunköprüspor’u ağırlayacak olan Altınova Belediyespor karşılaşmadan galip ayrılıp lidere olan yakın takibini sürdürmek istiyor. Lide 10 puanı bulunan iki takımdan biri olan Uzunköprüspor ise deplasmandan üç puanla ayrılıp hem rakibini altına sırasına almak hem de lidere biraz daha yaklaşmak istiyor. Mücadele Hersekzade Ahmet Paşastadında, 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Ligin 12 puanlı bir diğer takımı ise Sultangazispor. Sultangazispor bu hafta ligin alt sıra takımlarından Çıksalınspor’a konuk oluyor. Sultangazispor, 3 puanı alıp liderle olan yakın temasını sürdürmek istiyor. Çıksalınspor ise alt sıralardan kendini kurtarmak istiyor. Karşılaşma Beyoğlu stadında 5 Kasım Pazar günü saat 14.30’da başlayacak. Ligin 10 puanlı takımlarından Gaziosmanpaşaspor bu hafta Edirnespor deplasmanına konuk oluyor. Karşılaşma 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Edirne 25 Kasım stadında oynanacak.
 

DEPLASMANDA ZORLU KARŞILAŞMALAR

Ligde 9 puanla 6. sırada yer alan Bigaspor bu hafta Çekmeköy Belediye Alemdağspor’a konuk oluyor. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Çekmeköy Belediye Alemdağspor ile üst sıraları hedefleyen Bigaspor’un mücadelesi 5 Kasım Pazar günü saat 14.30’da Alemdağ stadyumunda oynanacak. Lider 1911 Çerkezköypsor’a ilk mağlubiyetini tattıran Yalova Kadıköyspor bu hafta 7 puanla lig 7.si olan Yenicanspor’la karşılaşacak. Yeni Çanspor henüz kendi evinde mağlubiyet yaşamadı. Mücadele 5 Kasım Pazar günü saat 14.30’da Çan İbrahim Bodur stadında oynanacak.  Çorlu 1947spor ise haftayı bay geçecek.
 

TARAFTAR ÇAĞRISI

Ligde takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan 1911 Çerkezköyspor taraftarının bu haftada takımını yalnız bırakmaması bekleniyor. Kulüp el ilanlarını sokak duvarlarına yapıştırarak taraftarını stada davet etti. Karşılaşmaya yüksek ilgi bekleniyor.  

Editör: TE Bilisim