Çerkezköy Bakış - Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 9 puanla 9’uncu sırada yer aldığı ligde Tekirdağspor ve Bigaspor 16 puanla zirveyi paylaşıyor.

9 PUANA ULAŞTI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta heyecan sürüyor. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor oynadığı son karşılaşmada Kocaeli temsilcisi Başiskele Doğantepespor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Deplasmandan kritik bir üç puanla Çerkezköy’e dönen temsilcimiz galibiyet sayısını ikiye çıkardı. Toplamda 9 puana ulaşan temsilcimiz haftayı 9’uncu sırada tamamladı. Murat Küçük yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmadan galip gelen temsilcimiz, 9’uncu hafta sahasında konuk edeceği Uzunköprüspor maçını da kazanarak bu galibiyeti taçlandırmak istiyor. Temsilcimiz oynadığı 8 karşılaşmada 10 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü. 10 gol atan ve kalesinde 9 gol gören Uzunköprüspor ise 8 puanla 11’inci sırada yer alıyor.

LİDER TEKİRDAĞSPOR

Sahasında Çengelköy ile golsüz berabere kalan Tekirdağspor, puanını 16’ya çıkararak averajla liderliğini sürdürdü. 5 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Tekirdağspor, attığı 16 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü. Tekirdağspor 9’uncu hafta Trakya derbisinde Lüleburgazspor’a konuk olacak. Lüleburgazspor ligde 5 puanla 13’üncü sırada yer alıyor.

EDİRNESPOR DEPLASMANDA GÜLDÜ

Lige istediği başlangıcı yapamayan Edirnespor son iki haftada aldığı galibiyetler ile moral buldu. Son maçta deplasmanda Alibeyköyspor’u 2-1 mağlup eden Edirnespor puanını 12’ye çıkardı. Galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Edirnespor 9’uncu hafta sahasında Başiskele Doğantepespor’u konuk edecek.

VİZESPOR İLK PEŞİNDE

Ligde oynadığı 8 karşılaşmada 4 mağlubiyet 4 beraberlik alan Vizespor, 9’uncu hafta deplasmanda konuk olacağı Çengelköy takımını yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

BİGASPOR ZİRVEYE ORTAK

Bigaspor’un 16 puanla ikinci sırada yer aldığı ligde, Arnavutköy Belediyespor 15, Ortaköy ve Karamürsel 13, Edirnespor 12, Çengelköy 11, Alibeyköy 10, 1911 Çerkezköy ve Bozcaadaspor 9, Uzunköprü ve Başiskele Doğantepespor 8, Lüleburgaz 5 ve Vizespor 4 puana sahip.

Editör: TE Bilisim