Bölgesel Amatör Liginde Uzunköprüzspor’un bay geçtiği haftada 22 puanlı üç takım zirveyi paylaşıyor.

1911’MAĞLUP

Ligin en istikrarlı takımlarından 1911 Çerkezköyspor 11. haftada deplasmanda karşılaştığı Çıksalınspor’a 3-2 mağlup oldu. Çıktığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan 1911 Çerkezköyspor 22 puanla averaj farkıyla ikinci sırada haftayı tamamladı. Çıksalınspor ise 13 puanla 8. sırada yer aldı. Ligin 12. haftasında 1911 Çerkezköyspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. 22 puana sahip bir diğer takım olan Altınova Belediyespor’u ağılayacak olan 1911 Çerkezköyspor’da tek hedef liderliği geri almak. Mücadele Pazar günü saat 14.00’da Mustafa Uğraş Stadında oynanacak. Karşılaşmaya yoğun taraftar ilgisi bekleniyor.

ALTINOVA EVİNDE İKİ PUAN BIRAKTI

Ligde 22 puana sahip ve averajla 3. sırada yer alan Altınova Belediyespor evinde ağırladığı Lüleburgazspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyeti olan Altıova Belediyespor zirve yarışından ayrılmak istemiyor. Altınova Belediyespor önümüzdeki hafta 1911 Çerkezköyspor deplasmanına konuk olacak. Ligde 15 puanla 6. sırada yer alan Uzunköprüspor ligin 12. haftasında ligde averajla lider konumda yer alan Sultangazispor deplasmanına konuk olacak.

ÇEKMEKÖY’DE PUANLAR PAYLAŞILDI

Ligin alt sıralarında yer alan Çekmeköy Belediye Alemdağspor ile Yalova Kadıköyspor mücadelesi 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Çekmeköy Belediye Alemdağspor 10 puanla 11. sırada haftayı tamamlarken, Yalova Kadıköyspor 8 puanla 12. sırada haftayı tamamladı. Çekmeköy Belediye Alemdağspor önümüzdeki hafta Lüleburgazspor deplasmanına konuk olacak. Yalova Kadıköyspor ise evinde, Çorlu 1947spor’u ağırlayacak.

ÇORLU, PAŞADAN’DAN ÜÇ PUANI KAPTI

Çorlu 1947spor General Basri Saran Stadında ağırladığı Gaziosmanpaşaspor’u 2-0 mağlup etti. 11 puanla 9. sırada yer alan Çorlu 1947spor önümüzdeki hafta ligde alt sıralarda yer alan Yalova Kadıköyspor deplasmanına konuk olacak. 14 puanla 7. sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor ise ligin güçlü ekiplerinden Bigaspor’u evinde ağırlayacak.

BİGA ‘GAZİ’Sİ

Ligin iddialı takımlarından olan ve şuan averaj farkıyla lider konumda bulunan Sultangazispor konuk olduğu Bigaspor deplasmanında iki puan bıraktı. Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Sultangazispor önümüzdeki hafta evinde, orta sıra takımlarından Uzunköprüspor’u ağırlayacak. Bigaspor ise Gaziosmanpaşaspor deplasmanına konuk olacak.

EDİRNE YARA SARDI

Ligin 10. haftasında 1911 Çerkezköyspor deplasmanından mağlup dönen Edirnespor 11. Haftada karşılaştığı alt sıra takımlarından Yeni Çanspor’u 2-0 mağlup etti. 16 puanla 5. Sırada yer alan Edirnespor önümüzdeki haftayı bay geçecek. Yeni Çanspor ise Çıksalınspor’u evinde ağırlayacak.

Editör: TE Bilisim