- M. Akif Aldoğan-Uğur Arslan
Çerkezköy Bakış - Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bir kişi iddiaya göre boğazını keserek intihar etti.

DÜN MEYDANA GELDİ


Dün saat 13:45 sıralarında meydana gelen olay ile ilgili edinilen bilgiye göre, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Öztürk Sokak No: 14’te bulunan Pınar Apartmanı’nda ikamet eden 48 yaşındaki Rasim D. isimli şahıs iddiaya göre evinin banyosunda boğazını kesti. O sırada işten eve gelen oğlu Soner D. (22) babasının banyoda hareketsiz yattığını görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.



OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ


İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Rasim D.’nin cansız bedeni ile karşılaştı. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Eyüp Savcı’nın, yaptığı ilk incelemenin ardından Rasim D.’nin cansız bedeni ön otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan ön otopsinin ardından Rasim D.’nin cansız bedeni İstanbul Adli Tıp Kurulu’na sevk edildi.

EŞİNE YAZDIĞI NOT BULUNDU


Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Rasim D.’nin yakınları ve komşuları Rasim D.’nin şizofreni hastası olduğunu ifade etti. Rasim D. eşi Ayşe D.’ye “Ayşe beni affet. Hiç kimse benim ölümümden sorumlu değildir. Yaşamak bana haramdır. Sana çok haksızlık yaptım. Ben iyi bir insan değilim. Bana hakkını helal et” yazılı not bıraktı.
Editör: TE Bilisim