Çerkezköy Bakış - Okul Bahçesinde düzenlenen iftar programına Özel Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, okul idarecileri, öğretmenler ve aileleri katıldı. Düzenlenen iftar programında Genel Müdür Mehmet Demirbaş misafirlerini okul kapısında karşılayarak hepsiyle yakınen ilgilendi.

EZAN OKUNMASIYLA BİRLİKTE ORUÇLAR AÇILDI

Akşam ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Açılan oruçların ardından Özel Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş bir konuşma gerçekleştirdi.

“ÜLKEMİZİN GELECEK NESİLLERİNİ İYİ YETİŞTİRMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Bir şiir ile sözlerine başlayan Demirbaş, “Bu akşam burada sevgi selini birbirimize akıtmak için buradayız. Bildiğiniz üzere özel okullarda çok yoğun çalışmalar oluyor. Gerçekten herkes sahada koşturuyor ve büyük bir mücadele veriyor. Gelecek nesillerimizi iyi yetiştirmek ve onları donanımlı yapabilmek için bunu yapıyorlar. Herkesin büyük emekleri var. Dolayısıyla da bu emekleri yaparken evdeki işlerimizi, sorumluluklarımızı aksatıyor olabiliriz. Bu sahada eğitime gönül vermiş mücadele eden o insanları hep desteklediğiniz için siz değerli ailelerimize teşekkür ederiz. Onun için sizler bizlerin hep en sevdiği insanlarsınız. Çünkü bu eğitim neferlerini destekleyen insanlarsınız. Elbette ki bizler eve iş getiriyoruz. Bizim 8 saatimiz olmaz biz 24 saat çalışırız. Bu kadar saat bu ülkenin gelecek nesillerini geliştirmek için mücadele ediyoruz. Bunun için ekip arkadaşlarımın siz değerli aileleri ve yakınlarına tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Konuşmasının devamında ekip arkadaşlarının isimlerini teker teker söyleyerek kendilerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Bizler büyük bir aileyiz. Biz eğitimciler eğer başarılıysak, bizi destekleyen insanların emekleri ile başarılıyız. Eğitime gönül veren bütün eğitimcileri destekleyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim