Çerkezköy Bakış - Başakşehir Koleji 2016-2017 eğitim öğretim yılının kayıtlarına başladı. Çerkezköy KİPA AVM’de kurulan stantta başvuru yapanları bilgilendiren okul yetkilileri, yeni eğitim yılında anaokulunun da eğitim öğretim vereceğini kaydetti.

STANT KURULDU

Çerkezköy KİPA AVM’de stant kuran Başakşehir Koleji Müdürlerinden Savaş Coşkun ve beraberindeki okul yetkilileri 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için kayıtları almaya başladı. Vatandaşlara okul hakkında bilgi veren Okul Müdürlerinden Savaş Coşkun, yeni eğitim sezonunda anaokulunun da eğitim vereceğini söyledi.

“KENDİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ”

Coşkun yaptığı açıklamada, “Danışmanlık ve rehberlik sisteminin zirvesi olarak eğitim koçluğu ve mentorluk çalışmalarıyla akademik başarıyı yakalayan sosyal alanda da özgüveni yüksek çalışıyor ve kendimizi geliştiriyoruz. Oxford Üniversitesi’nin dil eğitimini esas alarak kur sistemleriyle öğrencilerimizin seviyelerine uygun eğitim almalarını sağlıyoruz. Bilindiği üzere TEOG Türkiye birincisi ve çok sayıda derece yapan öğrenciye sahibiz” dedi.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Savaş Coşkun kayıtların devam ettiğini de ifade ederek, velileri okullarına da beklediklerini söyledi. Öğrencileri hem sosyal anlamda hem de fenni ilim anlamında en iyi şekilde yetiştirdiklerini ifade eden Coşkun, kendilerine yoğun talepte bulunan velilere de teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim