Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) Türkiye birincisi çıkaran Özel Başakşehir Koleji Mayıs ayında yapılan son Okulistik Sınavı’nda da 3 Türkiye birincisi çıkararak yeni bir başarı yakaladı.

2015-2016 eğitim öğretim yılında kurulmasına rağmen güler yüzlü ve kaliteli eğitim vizyonu ile yola çıkan Özel Başakşehir Koleji, yeni bir başarıya imza attı.

8 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Son yapılan Okulistik Sınavı’nda 2-A sınıfı öğrencilerinden daha önce Türkiye Birincilikleri bulunan Nazlı Ülgen ve İnci Yılmaz’a Kağan Altınçapa da eklendi. Sorulan 50 sorunun tamamına doğru cevap veren öğrenciler Türkiye Birincileri arasında yer aldı. Böylece eğitim öğretim yılı başından bu yana yapılan Okulistik Sınavlarında 2-A sınıfından Emre Ülgen, Nazlı Ülgen, İnci Yılmaz, Burak Kaya ve Kağan Altınçapa ile 3-A sınıfından Ömer Seskir, Zeynep Buse Dursun ve Emre Keskin olmak üzere tam 8 farklı öğrenci Türkiye Birincisi olmuş oldu.

ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Özel Başakşehir Koleji Genel Müdürü Demet Kurucu, başarılı öğrencileri kutlayıp ödüllendirirken, öğrenciler ve aileleri ile gurur duyduklarını belirtti. İlkokul Müdürü Cengiz Öğüt de “Ekip işi olarak elde edilen bu başarının hem öğrenciler adına hem de kurum adına gelecekte de devam etmesini diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim