Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Samet Ayaz, Antalya’da 10-11 Şubat tarihlerinde  yapılacak olan 3. Avrupa Takımlar Taekwondo Şampiyonası ile 12-15 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na hem Çerkezköy hem de Tekirdağ’ı temsilen katılacak.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Samet Ayaz, 3. Avrupa Takımlar Taekwondo Şampiyonası ile Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda mücadele verecek.
İKİ ŞAMPİYONADA MÜCADELE VERECEK
3. Avrupa Takımlar Taekwondo Şampiyonası 10-12 Şubat tarihleri arasında Antalya/Belek’te düzenlenecek. Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası ise 12-15 Şubat tarihleri arasında yine Antalya’da gerçekleştirilecek. Yıldız erkekler 37 kg’da müsabakalara çıkacak Samet Ayaz’a hem Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında hemde Uluslararası açık Taekwondo Turnuvasında kürsü mücadelesi verecek.
HEDEF MİLLİ TAKIM
Samet Ayaz’ın antrenörlüğünü yapan ve aynı zamanda da babası olan Vural Ayaz şunları söyledi: “Milli takım yolunda emin adımlarla ilerliyoruz . 2014 yılında minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda 3.olduk , yine Kasım 2014’te Antalya Belek’te düzenlenen Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nda  2.olduk . Bu sene hedefimiz yine kürsüde olmak ve Milli Takımı kazanmak . Samet çok yetenekli bir sporcu ve hedefimize en kısa zamanda ulaşacağımıza inanıyorum.”
Editör: TE Bilisim